Van-e itt 19 hetes, vagy félidő körüli kismama? Hogy vagytok? Esteleg kecskeméti?
Sziasztok!
Kedves 'F': :D
Kedves második válaszoló! Én vasárnap töltöm a 19 hetet. Nekem már látszik egy picit a babapocak is, volt aki már ismeretlenül is rákérdezett, de láttam a 'rizikót' a tekintetükben. Nekem is jól körbepárnázta magát a kislányom. :) Jól van, hát ennek van itt az ideje. Te tudom már a bébid nemét? Mi most tudtuk meg kedden. A dokim azt mondta kérdezzem meg a kórházban is, kedden megyek oda ultrahangra, de Ő 90%-ra mondta. :) Kaptam a fenekéről képet. :D
Kedves Gabszem! Gratulálok a kisfiadhoz! :) De jó kislány után egy kisfiú... :) Nekem Ő lesz az első bébim. Igen, Én is hallottam, hogy a második gyerkőcnél hamarabb látszik a poci és nagyobb is. Nekem Horti a dokim. Megvagyok vele elégedve eddig , bár sok viszonyítási alapom nincs. Neked?
Kedves utolsó válaszoló! Gratulálok a bébidhez! Neked első babád lesz? Még reggelente Nekem mindig van hányingerem. Voltál már dokinál? Az átköltözést hallottam már Június végére is, most a legújabb az október vége, november eleje. A védőnőm mondta. November 16-ra vagyok kiírva, de egy héttel mindig idősebbnek látják a babát, szóval lehet pont a felfordulásba fogok szülni.
31. hét? Azta de szuper! Akkor már nem sok van. :)
Akkor ismét egy új időpont. Egy kicsit már nevetséges amúgy. Hogy engedheti ezt meg magának egy megyei kórház?
5-ös válaszoló vagyok,6 hetes kismama,vagyis inkább 5,5(Betti)
Dokihoz júli 1-ére kértem időpontot,remélem addigra már lesz szívhang is.Harmadik baba egyébként,két kisfiam van,most nagyon reménykedem egy rózsaszín babában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!