Ugye nem rontottam el? 9 hetes kismama. Többi lent.
9 hetes kismama vagyok és az első terhességem.
Az orvosom felírta az elején a Magnerot tablettát és úgy h 3x1 szem naponta. Azt mondta ez azért kell mert majd úgyis előbb utóbb fog a kezem lábam görcsölni a terhességtől.
Mondom még úgysem görcsöl ha csak erre kell szedni ezért átálltam napi 1 szemre este.
Van mikor fel vagyok puffadva olyan mintha mennem kéne nagy wcre vagy mintha tele lennék levegővel és feszít.
Most néztem itt a gyakorin utána h ezért is kellene a Magnerotot rendesen szedni.
Szedek mindennap egy szem Gravidát és folsavat külön meg egy szem Magnerot.
De mivel ez a problémám elkezdtem ma rendesen a napi 3x1 Magnerotot.
Nekem csak a kéz és láb görcsökre mondta h szedjem.
Ugye a babának nem ártottam ezzel h keveset vettem be?
Már mikor terveztük is szedtem Gravidát és folsavat.
Csak most félek. Ugye még menthető a dolog és nem szúrtam el?
Aggódom.
25/L
Nem rontottál el semmit!
De szedd rendesen mert ez hasi görcsre is van!
Nekem azért kellet szednem h. ne legyenek görcseim mert az vetélést okoz de ettől nem lesz nálad baj ha nem görcsöl a hasad!
Nyugodj meg!
Boldog babavárást!
Szia! Nem rontottal el semmit! :) En kulfoldon elek, es itt pl se magneziumot, se kalciumot nem irnak fel kulon, hanem csak a terhesvitamint javasoljak; azt is leginkabb a terhesseg elejen a folsav miatt. Itt az anyukak termeszetesnek veszik a gorcsoket.
En azert szedek magneziumot is, meg kalciumot is, sot vasat pl. kulon felirtak verszegenyseg miatt. Emellett szedem a terhesvitamint is, de en ikrekkel vagyok varandos, ugyh a szervezetemet kicsit jobban igenybe veszi a 2 kisember. :) De egyebkent en sem aggodom tul az egeszet latva, hogy itt mennyire lazan fogjak fel.
A babanak nem lesz semmi baja, emiatt ne aggodj, m o ugyis elveszi a szervezetedbol, amire neki szuksege van. Boldog babavarast!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!