Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem rontottam el? 9...

Ugye nem rontottam el? 9 hetes kismama. Többi lent.

Figyelt kérdés

9 hetes kismama vagyok és az első terhességem.

Az orvosom felírta az elején a Magnerot tablettát és úgy h 3x1 szem naponta. Azt mondta ez azért kell mert majd úgyis előbb utóbb fog a kezem lábam görcsölni a terhességtől.

Mondom még úgysem görcsöl ha csak erre kell szedni ezért átálltam napi 1 szemre este.

Van mikor fel vagyok puffadva olyan mintha mennem kéne nagy wcre vagy mintha tele lennék levegővel és feszít.

Most néztem itt a gyakorin utána h ezért is kellene a Magnerotot rendesen szedni.

Szedek mindennap egy szem Gravidát és folsavat külön meg egy szem Magnerot.

De mivel ez a problémám elkezdtem ma rendesen a napi 3x1 Magnerotot.

Nekem csak a kéz és láb görcsökre mondta h szedjem.

Ugye a babának nem ártottam ezzel h keveset vettem be?

Már mikor terveztük is szedtem Gravidát és folsavat.

Csak most félek. Ugye még menthető a dolog és nem szúrtam el?

Aggódom.

25/L

2014. jún. 18. 10:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, a puffadas nalam is eleg koran jelentkezett, de az nem amagneziumhiany miatt van. En Rennie-t szedtem ra, meg a gyomoregesre is, ami neha jelentkezik.
2014. jún. 18. 12:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen már megtapasztaltam a gyomorégést is:) Nem a legjobb. Akármit ettem mindentől égett a gyomrom.
2014. jún. 18. 12:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, már ilyen korán elkezdődik a növekedés, a szalagok nyúlása.

Hiszen a babád is mákszem méretűből mostanra egy szem zöld olivabogyó méretűre nőtt. Eközben a méhed is növekszik körülötte.

2014. jún. 18. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:

hát amikor nekem feszült a hasam és keményedett akkor emelték meg a magnézium adagot!

Amugy ha szeded azzal sem ártasz semmit!

szerintem a doki aki meg vizsgált és tudja mi kell neked nem hinném h. unalombol írta vona fel a magnéziumot!

2014. jún. 18. 13:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is kellett szednem a Magnerot tablettát, úgy,a hogy neked, 3x1-et! Nekem elég korán jelentkezett a láb görcs, meg is szenvedtem vele rendesen! Mindenképp szedd, úgy, ahogy kell! Egész terhesség alatt lehet szedni, nem lesz belőle baj! :)
2014. jún. 19. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!