Ugye nem rontottam el? 9 hetes kismama. Többi lent.
9 hetes kismama vagyok és az első terhességem.
Az orvosom felírta az elején a Magnerot tablettát és úgy h 3x1 szem naponta. Azt mondta ez azért kell mert majd úgyis előbb utóbb fog a kezem lábam görcsölni a terhességtől.
Mondom még úgysem görcsöl ha csak erre kell szedni ezért átálltam napi 1 szemre este.
Van mikor fel vagyok puffadva olyan mintha mennem kéne nagy wcre vagy mintha tele lennék levegővel és feszít.
Most néztem itt a gyakorin utána h ezért is kellene a Magnerotot rendesen szedni.
Szedek mindennap egy szem Gravidát és folsavat külön meg egy szem Magnerot.
De mivel ez a problémám elkezdtem ma rendesen a napi 3x1 Magnerotot.
Nekem csak a kéz és láb görcsökre mondta h szedjem.
Ugye a babának nem ártottam ezzel h keveset vettem be?
Már mikor terveztük is szedtem Gravidát és folsavat.
Csak most félek. Ugye még menthető a dolog és nem szúrtam el?
Aggódom.
25/L
Igen, már ilyen korán elkezdődik a növekedés, a szalagok nyúlása.
Hiszen a babád is mákszem méretűből mostanra egy szem zöld olivabogyó méretűre nőtt. Eközben a méhed is növekszik körülötte.
hát amikor nekem feszült a hasam és keményedett akkor emelték meg a magnézium adagot!
Amugy ha szeded azzal sem ártasz semmit!
szerintem a doki aki meg vizsgált és tudja mi kell neked nem hinném h. unalombol írta vona fel a magnéziumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!