Budapesten melyik H&M üzletekben lehet kapni kismama ruhát?
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 21:48
2/6 anonim válasza:
allee-ban is. :) Tudtommal a Vörösmarty tériben is, de azt csak hallomásból tudom
3/6 anonim válasza:
Szinte mindegyikben. Amúgy a honlapjukon is meg lehet nézni, csak kicsit macerás.. Fölmész a honlapra, rákattintasz az "Üzlet-lokalizátor"-ra, majd kiválasztod a keresett várost. Bal oldalon listázza a boltokat. Ha rányomsz valamelyik üzlet nevére, betölti a bolt információkat. Ott találsz egy olyan sort, hogy "Ebben az üzletben" és fel van sorolva, hogy női, férfi, gyermek, stb. Ha odahúzod az egeret a "Női" felilarta, megjelenik, hogy milyen almárkákat árusítanak női ruhákból. Amelyiknél ott van, hogy H&M Mama, ott elvileg van kismama ruha is.
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3.dik köszönöm az infot. Megnezem. Eddig sehogy nem talaltam. Átutazóban leszek Budapesten es nem lesz túl sok időm vásárolni. Ezert szeretnék oda menni ahol tuti van kismama ruha
2014. jún. 12. 07:58
5/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem, de telefonon nem hozza be rendesen. Este megpróbálom otthon, asztali gépen.
2014. jún. 12. 08:02
6/6 anonim válasza:
Az Allee-ban nagyon sok kismamaruha van, az emeleten hátul keresd őket, a babaruhák mellett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!