Budapesten hol van olyan H&M üzlet, ahol lehet kapni kismama ruházatot is?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 12:23
1/10 anonim válasza:
Vörösmarty téren, bár a választék nem olyan eszeveszett...
3/10 málna_ válasza:
Vörösmarty tér és Allee. Én épp 3 hete vettem kismama nadrágot a Vörösmartyn, nadrágból van választék, a többit nem néztem.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)!
2013. aug. 30. 13:03
5/10 anonim válasza:
Én az Arénában vettem kismama nadrágot, kicsit nagyobb volt a választék mint az Alleeban. (Méretek tekintetében mindenképp.)
7/10 anonim válasza:
És még a Kökiben is, de ott a legkevesebb a választék az összes közül.
Árkádban megszűnt a kismama részleg.
8/10 anonim válasza:
Árkádban voltam múlt héten (csak azért mentem oda), ott nincs semmi, nehogy elmenj!
9/10 anonim válasza:
Árkádban, Westendben már nincs és úgy tudom, az Arénában is H&M Home van helyette. Budapesten az egyetlen biztos üzlet a Vörösmarty tér alagsori része (de ott leárazott ruhák nem nagyon vannak!)
Érdemes nézni viszont a webshopot, csak 890 ft a kiszállítás és ha arra jársz, Dunakeszi Auchanban van kismama részlegük, ugyanakkora kínálattal, mint a Vörösmartyn, csak ott akció is van sokszor. Kell egy kis szerencse, de nem csak ruhát, hanem farmert, nadrágot is kifoghatsz 2-3e Ft-okért, amennyiért még turkálóban is alig kapnál valamit, nemhogy újat..
10/10 anonim válasza:
Egy-két ruha van a Mamuth 2-ben is és egy kicsit nagyobb választék van a Mom parkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!