Ebből vetélés lesz?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, reggel barnázás majd kicsi vérzés jelentkezett. Hívtam az orvosom de szabin van nem értem el, így mentem a kórházba ahol csináltak uht meg egy orvos megvizsgált. Uhn nem találtak vérzést azt mondták minden rendben él a terhesség, pihenjek sokat. Viszont mire hazaértem elkezdett fájni az alhasam ami azóta is tart,és a vérzés sem csökkent, sőt. Mintha menstruálnék. A hasam nem görcsöl de fáj, és a derekam is. Mit csináljak? nagyon félek hogy elvetélek.2014. jún. 23. 17:06
11/17 anonim válasza:
Én is folyamatosan vérzek és volt hogy görcsöltem meg minden. Be mentem a klinikára és írtak azonnal gyógyszert. Napi 6 hüvelyit. Jobb lett tőle. Szigorú fekvés, folyadékpótlás, no szex.
A vérzés mostanra szűnt meg. (pár naponta ismétlődött)
Most 16 hetes vagyok :)
12/17 A kérdező kommentje:
Az orvosom szabin van a héten. Mit csináljak,menjek védőnőhöz vagy háziorvoshoz? vagy vissza a kórházba harmadjára?
2014. jún. 24. 09:15
13/17 anonim válasza:
A kórházban a terhes ambulancián voltál??Rendes orvos vizsgált meg,vagy csak az Uh-os küldött el,h nem tud mit csinálni?Mert ha igen,akkor követelj egy orvost h vizsgáljon meg!!Vagy menj el egy másik nőgyógyászati szakrendelésre,ott is fel kell tudniuk írni a gyógyszert!!És lehetőleg minél hamarabb menj!
14/17 anonim válasza:
Én elmennék egy másik magándokihoz. Minél hamarabb! Később még járhatsz a sajátodhoz, és ezért nem haragudhat meg, hogy másik dokihoz mentél mig ő szabin volt.
15/17 anonim válasza:
Na miújság kedves kérdező?Voltál másik dokinál??
16/17 A kérdező kommentje:
Igen voltam egy másik kórházba, de mire megkaptam a segitséget addigra elvetéltem, s tegnap megműtöttek :'(
2014. jún. 27. 14:38
17/17 anonim válasza:
Rettenetesen sajnálom! :( Biztosan borzasztó érzés ez most, de remélem a sors mihamarabb kárpótol egy újabb terhességgel. Azt nem mondták egyébként, hogy mitől volt a vetélés? Csak hogy a következő terhességet ennek az ismeretében tudd kezdeni, és megtenni a szükséges óvintézkedéseket már az elején. (pl.hormonpótlás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!