Leendő anyuka kérdése:
Szurkálodás után valaki vetélt el? Védönöm szerint lehet vetélés jele. Lécci nyugtasatok meg nagyon félek köv uh om 6 hét. Mulva lessz
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 20:06
1/10 anonim válasza:
Kretén a védőnőd hogy ilyenekkel ijesztget. Nekem is szúrkált a hasam alja mindkét terhességemnél, mégis szültem két kisfiút. Inkább egy orvost kérdezz, ők jobban tudják mint a védőnő. És ha már most ilyeneket mond neked, akkor a jövőben is számíthatsz rá hogy vészmadárkodni fog, és mindent negatívan fog látni, ne foglalkozz vele túlságosan.
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen most megnyugtattál :)
2014. jún. 2. 20:26
3/10 anonim válasza:
Dehogy..nőnek, nyúlnak bent a dolgok, normál, hogy fáj...
4/10 A kérdező kommentje:
és ha legalul 'fáj' az is normális? :)
2014. jún. 2. 21:00
5/10 anonim válasza:
legalul van a méhed, azért ott fáj. ha fentebb fáj, ott a beleid vannak.
a védőnőd egy kretén...
6/10 anonim válasza:
Ha a hüvelyedben szurkál felfelé, az lehet vetélés jele is, de nem biztos. Ha erősebb fájdalmaid lennének, vagy több napon keresztül elmúlnak a terhességi tüneteid, akkor menj orvoshoz. Hány hetes terhes vagy?
7/10 A kérdező kommentje:
6 hetes vagyok tüneteim az elejétöl fogva nem igen vannak am nem a hüvelytöl felfele érzem hanem méhemnél de mostmár nem érzem
2014. jún. 3. 18:40
8/10 anonim válasza:
6-os vagyok, akkor szerintem ne izgulj, nincs gond. Ilyenkor még én sem éreztem szinte semmit, kivéve a mellfeszülést, 1-2 héttel később kezdődtek csak a tüneteim, ami fáradtság és esti émelygés volt csak. De olyan is volt, hogy 1-2 napig nem éreztem még azt sem. Az a helyzet, hogy az elején a 12. hetet várja az ember nagyon, aztán a 24.-et, aztán a 30.-at... Én most itt tartok, a 25. hétben vagyok:) Sajnos mindig van min izgulni, pedig igyekszem nem parázni. Boldog babavárást!
9/10 anonim válasza:
1. vagyok, a tünetek miatt ne aggódj, örülj ha nincsenek :) Első terhességemnél semmilyen tünetem nem volt, a másodiknál is csak émelygés 2-3 hétig, és állandó álmosság. Van két gyönyörű fiam. A rokonságban van egy lány aki kétszer elvetélt, végig voltak tünetei. Harmadjára egészséges babát szült. Tünetek jönnek-mennek, ez normális.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D arra lennék kivácsi még hogy 6 hetesen van akinek már mérnek adatokat az babájáról de nekem nem csak annyit h petezsák 18,5 mm :)
2014. jún. 4. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!