Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ebből vetélés lesz?

Ebből vetélés lesz?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, reggel barnázás majd kicsi vérzés jelentkezett. Hívtam az orvosom de szabin van nem értem el, így mentem a kórházba ahol csináltak uht meg egy orvos megvizsgált. Uhn nem találtak vérzést azt mondták minden rendben él a terhesség, pihenjek sokat. Viszont mire hazaértem elkezdett fájni az alhasam ami azóta is tart,és a vérzés sem csökkent, sőt. Mintha menstruálnék. A hasam nem görcsöl de fáj, és a derekam is. Mit csináljak? nagyon félek hogy elvetélek.
2014. jún. 23. 17:06
1 2
 1/17 anonim válasza:
7%

Először is nyugodj meg ! A Nők felénél természetes a barnázás vagy a vérzés. Valaki 9 hónapig menstruál !! a szervezeted érzékeli még a ciklust ! Nyugodj meg, nem lesz probléma de ha erősen vérzel továbbra is, ismét keresd fel majd az orvosodat ! Szurkolok, boldog babavárást !

Én 6 hetes vagyok :)

2014. jún. 23. 17:13
 2/17 A kérdező kommentje:
Amúgy 7hét 6 napos lennék mert május 6.án volt meg utoljára, csak később fogant. Holnap ha nem múlik, az orvosom ismét felhivom, de addig megőrülök :( 2. terhességem .
2014. jún. 23. 17:22
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem kellett volna kapnom gyógyszert? Boldog babavárást neked is :-)
2014. jún. 23. 17:23
 4/17 anonim ***** válasza:
De kellett volna, sőt vissza is kellene menni, mert valószínű a vetélés, de ne nekem legyen igazam.
2014. jún. 23. 17:48
 5/17 anonim ***** válasza:

Én a helyedben visszamennék a kórházba és elmondanám,hogy ugyan úgy vagy tán még jobban is vérzek,és adjanak valamilyen gyógyszert!

Vagy még most felhívnám a dokimat,még nincs olyan késő!

Kívánom a legjobbakat!

2014. jún. 23. 18:32
 6/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 6. héten kezdtem vérezni, a kórházban mindent rendben találtak, de nem nyugodtam meg, főleg, hogy mindenhol olvastam, hogy ilyenkor progeszteronpótló gyógyszert szoktak felirni. Ezért bejelentkeztem egy magándokihoz, aki irt is fel, és csodálkozott, hogy a kórházban miért nem adtak ilyen gyógyszert. Szóval vagy menj vissza kórházba, hátha irnak fel valamit, vagy én magándokihoz mennék a helyedben. Semmiképp ne hagyd annyiban a dolgot! Én két hétig véreztem, mellette szinte csak feküdtem és szedtem a gyógyszert, és lassan szülök! :) Remélem neked is jól alakulnak a dolgok, és megmarad a baba. Szoritok, de tényleg menj másik orvoshoz. Ha nem sajátod, az sem baj, csak valaki irja fel a hormonpótlást. Mert szerintem nálad is ez lehet, ha az uh-n minden rendben volt.
2014. jún. 23. 19:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Igazuk van a válaszolóknak, menj magánba, gyógyszert kellett volna hogy adjanak. Szorítok!
2014. jún. 23. 19:42
 8/17 A kérdező kommentje:
Vissza mentem és azt mondták hogy nem tudnak mit csinálni. mert nem görcsölök nincs lázam hanem csak kicsit vérzek, s ez elfog múlni csak pihenjek. már a hasam nem fáj, csak vérzek. reggel hivom az orvosom. köszönöm h irtatok.
2014. jún. 23. 20:25
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért nem adtak progeszteron tablettát legalább. Ilyenkor az a szokás. Remélem minden rendben lesz! Drukkolok!
2014. jún. 23. 20:53
 10/17 anonim ***** válasza:
Pf...nem hiszem el,hogy màsodjàra is elküldtek!ilyenkor nem feltétlenül görcsöl az ember, én sem görcsöltem. Remélem nem lesz semmi bajotok.
2014. jún. 23. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!