Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet abból bármi bajom, ha...

Lehet abból bármi bajom, ha nem megyek el az utolsó NST-re?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves fiam, holnap kellene nst-re mennem, a kórház messze, nincs aki elvigyen tömegközlekedni pedig nem merek már rég. Péntek reggel kell utána bemennem magzatvízvizsgálatra, ez megoldott.
2014. jún. 23. 07:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A kórház 30km, ami nem olyan sok, de busszal is 1.5 óra. És nem, szülés előtt nincs felesleges 10 ezrem, hogy onnan ide eljöjjön a taxi, bevigyen, majd hazahozzon (ki sem futná). Buszra nem merek ülni, nem érzem magam biztonságban, főképp nem egyedül.
2014. jún. 23. 17:01
 12/12 anonim ***** válasza:
39. hétig dolgoztam. Másik megyébe jártam be busszal vagy céges autóval. Nem értem, hogy miért nem érzed magad biztonságban. Ha történik valam, segíteni fognak az emberek, hívhatsz mentőt is magadnak. A szülés megindulhat otthon is ugyanúgy. Én elmennék. Nem ok nélkül javasolják legalább hetente az nst-t. Nyugodtabban fogsz aludni, ha megvizsgálják. De az is lehet, hogy holnapra már nem lesz aktuális a kérdés, mert éjjel beindul a szülés.
2014. jún. 23. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!