Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó mensi jan.11! Akkor ha...

Utolsó mensi jan.11! Akkor ha pénteken orvoshoz megyek az az 5. hét első napja?

Figyelt kérdés
Tehát az embrió,5hetes,vagyis jövőhéten elvileg szívhangja is lesz?Vagy jövőhéten még csak 4hetes,és nem látszik semmi?Akkor most mekkora lehet az embrió?Ha meg akarom nézni a neten,akkor ma épp mekkora?
2013. febr. 12. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ma vagy uh szerint 4hét 4napos. Nem biztos hogy lesz szívhangja már jövő héten.
2013. febr. 12. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, pénteken leszel pontosan 5 hetes.
2013. febr. 12. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
igen, de szerintem még semmi nem lesz. én nem mennék még egy hétig a helyedben:)
2013. febr. 12. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, pénteken leszel 5 hetes, de szívhangra még ne számíts. Ilyen korban csak petezsákot látni, esetleg szikhólyagot. Szívhangot betöltött 6 hét után tudnak megállapítani.
2013. febr. 12. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem pénteken petezsákon kívül esetleg szikhólyagot fog látni. Szívhangra, embrió méretre semmi esetre ne számíts.
2013. febr. 12. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!