Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet abból bármi bajom, ha...

Lehet abból bármi bajom, ha nem megyek el az utolsó NST-re?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves fiam, holnap kellene nst-re mennem, a kórház messze, nincs aki elvigyen tömegközlekedni pedig nem merek már rég. Péntek reggel kell utána bemennem magzatvízvizsgálatra, ez megoldott.
2014. jún. 23. 07:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Neked nem biztos, de a babádnak igen. Minél idósebb a terhesség, annál nagyobb jelentősége van az ellenőrzésnek.
2014. jún. 23. 07:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó NST megmentette a lányunk életét. Nem akarok álszent lenni, nyilván az nst pillanatnyi állapotot jelez, de azért az amnioszkópiától pontosabb képet ad az o2 ellátásról. Én nem hagynám ki.
2014. jún. 23. 07:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Menj taxival. Én nem hagynám ki a helyedben.
2014. jún. 23. 07:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem szabad kihagyni! Nem hiába vannak ezek a vizsgálatok!
2014. jún. 23. 07:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Felénk egyáltalán nem jár taxi, egyébként sem lenne rá pénzem. Megpróbálom akkor valakivel megoldani, ha más nem szerdára.
2014. jún. 23. 07:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Szülés előtt állsz és nincs pénzed taxira????
2014. jún. 23. 07:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Én amúgy az utolsó pillanatig tömegközlekedtem...
2014. jún. 23. 07:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Milyen messze van a kórház?
2014. jún. 23. 07:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Az utolsó NST után egyből mehettem a szülőszobára, mert olyan rosszak voltak a baba értékei. Indították a szülést, de végül mivel rosszabbak lettek az értékek megcsászároztak. Mindenképpen old meg. Nekem is nehéz volt, de a babám élete múlhatott volna rajta, ha nem megyek el.
2014. jún. 23. 08:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát én meg nem hiszek az NST-ben. A második babámmal többször is "rossz" eredményt mutatott, beparáztattak, hogy szívbeteg meg minden ilyesmi. Aztán annyit csináltak, hogy visszatették a műszert és a második "menet" után azt mondták hogy minden oké.

Szóval én személy szerint most a harmadik terhességgel nem tervezek nst-re járni - ha úgyis mozog a baba rendesen, akkor úgy gondolom, nagy baj nem lehet.

Ismerős amúgy a kérdező helyzete, nekünk sincs kocsink, tanyán lakunk, tömegközlekedés nincs, 5 km-re a kisváros, kamionok mellett kellene begyalogolni, hogy onnan a 30 km-re levő megyeszékhelyre bejussak. Szóval én is a minimálisra csökkentettem a vizsgálatokat, hogy ne kelljen a férjemnek állandóan fél napokra elkéreckedni a munkájából, hogy a szolgálati kocsival hozzon-vigyen engem plusz a két gyereket.

2014. jún. 23. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!