Lehet abból bármi bajom, ha nem megyek el az utolsó NST-re?
Hát én meg nem hiszek az NST-ben. A második babámmal többször is "rossz" eredményt mutatott, beparáztattak, hogy szívbeteg meg minden ilyesmi. Aztán annyit csináltak, hogy visszatették a műszert és a második "menet" után azt mondták hogy minden oké.
Szóval én személy szerint most a harmadik terhességgel nem tervezek nst-re járni - ha úgyis mozog a baba rendesen, akkor úgy gondolom, nagy baj nem lehet.
Ismerős amúgy a kérdező helyzete, nekünk sincs kocsink, tanyán lakunk, tömegközlekedés nincs, 5 km-re a kisváros, kamionok mellett kellene begyalogolni, hogy onnan a 30 km-re levő megyeszékhelyre bejussak. Szóval én is a minimálisra csökkentettem a vizsgálatokat, hogy ne kelljen a férjemnek állandóan fél napokra elkéreckedni a munkájából, hogy a szolgálati kocsival hozzon-vigyen engem plusz a két gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!