Kedves nem elsőbabás Anyukák! Mi az, amit teljesen fölösleges megvenni a babának?
Nálunk felesleges volt a sok 56-os ruha, mint a villám kinőtte. Annak örülök, h csak egy olcsó használt babakocsit vettünk, mert nem szereti, viszont a hordozókendő nélkül nem lettünk volna meg.
Amit imádok a légzésfigyelőnk...én sokkal nyugodtabb vagyok vele. A kiskád is szinte felesleges, mert csak 1 hóig használtuk. De minden relatív.
Ami fontos volt nekünk: babakocsi, pihenőszék,textilpelenka, de nem kell olyan csiricsáré, hanem fehér a legjobb. Mi majdnem mindenből használtat vettük. Tökéletesek és jó árúak is. Tényleg ne vegyél sok kis ruhát, mert kinövi gyorsan. Nekünk a játszószőnyeg sem jött be. A kiságyból sem szabad túl drágát venni, mert nem is biztos, hogy szeretni fogja. Kislányom sem alszik benne.
Ha van kérdésed nyugodtan írj, mert rengeteget lehetne még írni.
Jó babavárást!
Mi szinte mindent használtan kaptunk!
Ami nálunk jó volt:
egy nagyobb méretű babakád(nem az a kicsi formázott),mert nagy a sarokkádunk.Így némi vizet tudunk spórolni.
kenguru,mert 3hónapos korára nem volt hajlandó vízszintben elleni a kocsiban,és ugye "ültetni" még nem lehet!Én imádtam cipelni így a fiam.Praktikusabb volt!
Textil pelus,mert az fej alá,nyálzásra...
Pihenőszéket kaptuk-nagyon nagyon jó!!!!Eleinte míg nem ült abban történt a hozzátáplálás,és most 14hónaposan maga ül belé-tehát sokáig használható!
Hálózsák...cumi,légzésfigyelő&bébiőr egyben-ezt most is használjuk,tuppenware szilikonos tetejű itatópohár-ezt is még most is használja
pólya nekem azért kellett,mert 1.babaként így biztonságosabban tudtam fogni,meg télen kibéleltem vele a babakocsit.
Ami nekünk felesleges:
Cumisüveg-mert 9hóig szopizott
baba fésű-nem hagyta magát;kantáros cuccok,vagy olyan aminek nem "tágítható" a fejrésze,nem patentozható a pelusnál....overall-mert pár hónaposan utálta!kis tutyik,papucskák-nem viselte/viseli el.
játszószőnyeg-ezt rendeltetésszerűen sose használta,sőt sehogy
nagyjából ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!