Csinálhatok már tesztet vagy még teljesen fölösleges?
A szeretkezés 12 napja volt akkor egy két nap múlva már tesztelhetsz.
Most is lehetne de állati halvány lenne a csik a 11. cn- környékén ugyanis arra nincs garancia hogy még aznap megtermékenyültél és a beágyazódás rögtön elkezdődött mert ha pl. két nappal később volt fogamzás akkor még csak 10 nappal vagy fogamzás után és semmit se mutatna a teszt.
igen de nem hiszem hogy rögtön menstruáció után van ovulációd.
Tudod egyáltalán hogy működik egy ciklus? A közepén van általánban peteérést követően ovuláció, akkor érdemes próbálkozni. egy 28 napos ciklus esetében a 12-16. napon. Ha nem jön meg lehet tesztelni. Bővebben mindent megtalálsz a babatervezők holnapján.
Szerintem még fölösleges tesztelned,hacsak nem ovulációs tesztre gondoltál.A menses első napjától számolva kb. 10-18 nap között szokott a legtöbb nő teherbe esni.Középidőben a két menses között.Általában...
Drukkolok!
Én is sokkal később csináltam tesztet. Még az is negatív volt. Csak a köv. mensi várható időpontja után kb. 2 héttel lett pos. Az összes tesztet végigcsináltam, mert közben jól megbetegedtem. Na de szerencsére minden rendben ment. Egyébként, ha terhes vagy, akkor a szülés várható ideje aug.1. Boglárka napja. ;)) Szép lánynév.
Kalkulátor lent.
Szerintem csak a napokban lehetett vagy van ovulációd! Ha nem jön meg, másnap tesztelhetsz 10-es érzékenységűvel!
A nő a férfival ellentétben nem termékeny egész hónapban, csak tüszőrepedés idején!
Sok mindenben igazad van,de annak a nyálkahártyának fel is kell épülnie mensi után ,hogy az embrió be tudjon ágyazódni.Nem hiába találta ki a biológia az átlag 28 napos ciklusokat.
Sikeres prőbálkozást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!