Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinálhatok már tesztet vagy...

Csinálhatok már tesztet vagy még teljesen fölösleges?

Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok és mivel nagyon akarunk babát így türelmetlen is. Leírok mindent pontosan: az utolsó menstruációm október 25-én kezdődött és október 30-án ért véget. Mi ezen a napon már próbálkoztunk is, ami ugye 12 nappal ezelőtt volt. Sok helyen olvastam, hogy az aktus után 12-14nappal már kimutatható a baba. Vagy mégsem? Szerintetek csináljak már tesztet vagy várjak még vele mert teljesen fölösleges?
2010. nov. 12. 11:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%

A szeretkezés 12 napja volt akkor egy két nap múlva már tesztelhetsz.

Most is lehetne de állati halvány lenne a csik a 11. cn- környékén ugyanis arra nincs garancia hogy még aznap megtermékenyültél és a beágyazódás rögtön elkezdődött mert ha pl. két nappal később volt fogamzás akkor még csak 10 nappal vagy fogamzás után és semmit se mutatna a teszt.

2010. nov. 12. 11:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

igen de nem hiszem hogy rögtön menstruáció után van ovulációd.

Tudod egyáltalán hogy működik egy ciklus? A közepén van általánban peteérést követően ovuláció, akkor érdemes próbálkozni. egy 28 napos ciklus esetében a 12-16. napon. Ha nem jön meg lehet tesztelni. Bővebben mindent megtalálsz a babatervezők holnapján.

[link]

2010. nov. 12. 11:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A következö menses kimaradása után kell tesztet csinálni!Azaz kb.nov.5 körül ha pontos a ciklusod!Arra pedig,hogy a menses utolsó napján neked peteérésed volt,vajmi kevés az esély!Van egy olyan hogy ciklus.hu,ha ott vezeted a menstuációs ciklusod,kb.meg fogja neked mondani,hogy mikor vagy termékeny időszakban!(De egy kis biológia lehet nem ártana,és hidd el ezt nem bántásből mondom)Ismerd ,meg előbb a tested működését!
2010. nov. 12. 11:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
bocsi nem nov.5. hanem 25.!!!!
2010. nov. 12. 11:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még fölösleges tesztelned,hacsak nem ovulációs tesztre gondoltál.A menses első napjától számolva kb. 10-18 nap között szokott a legtöbb nő teherbe esni.Középidőben a két menses között.Általában...

Drukkolok!

2010. nov. 12. 11:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokkal később csináltam tesztet. Még az is negatív volt. Csak a köv. mensi várható időpontja után kb. 2 héttel lett pos. Az összes tesztet végigcsináltam, mert közben jól megbetegedtem. Na de szerencsére minden rendben ment. Egyébként, ha terhes vagy, akkor a szülés várható ideje aug.1. Boglárka napja. ;)) Szép lánynév.

Kalkulátor lent.

[link]

2010. nov. 12. 11:37
 7/13 anonim ***** válasza:
nagyon korai lenne. leghamarabb a nem várt menstruáció előtt 2-3 nappal tesztelj, előtte felesleges. de az a legbiztosabb, ha megvárod, míg késik.
2010. nov. 12. 12:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a napokban lehetett vagy van ovulációd! Ha nem jön meg, másnap tesztelhetsz 10-es érzékenységűvel!

A nő a férfival ellentétben nem termékeny egész hónapban, csak tüszőrepedés idején!

2010. nov. 12. 13:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Higgyjétek el tudom én, hogy mikor van peteérésem, meg, hogy mikor vagyok termékeny időszakban, de szerintem nem csak ezen múlik. Ne mondja nekem senki, hogy mindenki termékeny időszakban fogant, mert ez hülyeség. Bármikor összejöhet egy baba és szerintem fölös számolgatni, hogy jujj most peteérésem van, meg jujj hőmérőzzek állandóan. Csak szeretkezzetek és majd csak összejön. Remélem nekem is...
2010. nov. 12. 18:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Sok mindenben igazad van,de annak a nyálkahártyának fel is kell épülnie mensi után ,hogy az embrió be tudjon ágyazódni.Nem hiába találta ki a biológia az átlag 28 napos ciklusokat.

Sikeres prőbálkozást!!!

2010. nov. 13. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!