Csinálhatok már tesztet vagy még teljesen fölösleges?
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok és mivel nagyon akarunk babát így türelmetlen is. Leírok mindent pontosan: az utolsó menstruációm október 25-én kezdődött és október 30-án ért véget. Mi ezen a napon már próbálkoztunk is, ami ugye 12 nappal ezelőtt volt. Sok helyen olvastam, hogy az aktus után 12-14nappal már kimutatható a baba. Vagy mégsem? Szerintetek csináljak már tesztet vagy várjak még vele mert teljesen fölösleges?2010. nov. 12. 11:26
11/13 Macimanó82 válasza:
Szia:) Nekem okt 20-án volt az uccsó és most 16 kéne nem jönnie:)Még én se teszteltem tehát várj és tudom nem könnyű türelem:)drukkolok:)
12/13 anonim válasza:
Valahol igazad van, de szerintem meg az a hülyeség ha valaki minden aktus után 2 hétre tesztel.....
Épp hogy elkezdtetek próbálkozni, türelem!!!!!!
13/13 anonim válasza:
Na látod hát ha Te magad is tudod a választ akkor mire voltál kiváncsi?:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!