Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38-39 hét körüli kismamák...

38-39 hét körüli kismamák titeket mennyire szokott vizsgálni a dokitok? Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Nálunk az van, hogy elmegyek ctg-re, utána bemegyek a dokimhoz, közli hogy teljesen jó a ctg-m. Kérdezi, hogy van-e panaszom, bármit mondok arra mindig az a válasz hogy majd ha szültem elmúlik. Ultrahanggal megnézi a baba fejkörfogatát, áramlást meg nem értek hozzá még mit de 3-4 adatot diktál az asszisztensnek és ennyi. 1 hónapja alulról meg se vizsgált. Utoljára azt mondta a külső méhszáj nyitva azóta nem vizsgált, azt mondja nem akar feleslegesen nyúlkálni odabent nehogy meginduljon a szülés. A babám súlyát kérdeztem, de nemigazán akarta megmondani, mintha sokáig tartana megnézni vagy nem is tudom...Nálatok hogy zajlik?
2014. jún. 20. 15:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha felébredtél rá, akkor az már biztos rendes jósló lehetett. én csak arra szoktam felkelni, hogy nagyon kell pisilni, meg arra hogy egy bizonyos ponton görcs áll a vádlimba :)) a hasam már leszállt, legalább is mindenki szerint lent van, valószínűleg emiatt is pisilek óránként kétszer
2014. jún. 20. 22:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Nekem még szerintem nem szállt le. AMúgy is felületesen alszok már 1 hónapja. Éjfél körül fekszek, aztán fél2-kor, 3-kor, 5körül mindig felkelek és olyankor tök fittnek érzem magam. Ha nem kell pisilni akkor is felkelek. Ha sikerül visszaaludni akkor is forgolódok és felületesen alszok pedig a hasam se zavar, nem is kényelmetlen a fekvés. :(
2014. jún. 20. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!