7hónapos babám arca szőrösödik. Normális, vagy ki kell vizsgálni?
Figyelt kérdés
7hónapos kislányom arcán kb.2 hónapja bajusz nőtt(világos szőr),az állán is ilyen nő,valamint pajesza ami már kicsit sötétebb.Mi lehet a baj?Illetve az orvos mit tud csinálni ellene,lehet hormont adni babának?2012. júl. 26. 11:43
1/8 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy ha nem fekete szőr, akkor az teljesen normális, hisz' nekünk is van.
Majd lesznek pihék a lábán is :)
Ezek szőke pihék, vagy jól látható erős szőr?
2/8 A kérdező kommentje:
Világos szőr,a pajesza világos barna.De a bajuszán hosszabb a szőr,meg az állán is van.Lehet hormonnal kezelni kisbabát?
2012. júl. 28. 15:33
3/8 anonim válasza:
ha ennyire zavar, kérdezz meg egy orvost, bőrgyógyászt.
miért akarnád hormonnal kezelni?!?!?! szerintem ha lehet ezt kerüld el!
4/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom hormonnal kezeltetni,de ha hormonzavara van akkor gondolom az szoktak adni rá!Mondani fogom a gyerekorvosnak is,csak érdeklődnék,hogy ha valaki volt hasonló helyzetben akkor,hova küldték és mivel kezelték a gyerkőcöt!
2012. júl. 28. 16:16
5/8 anonim válasza:
Ha akarnak se engednem, hogy hormont adjanak a 7 honaposomnak...
6/8 A kérdező kommentje:
Hát inkább adjanak női hormont a lányomnak,mint hogy szőrös legyen az egész arca.Utána meg egész életébe szenvedjen az eltüntetésével,és átkozzon engem amiért nem tettem semmit azért,hogy normális életét élhessen.Mert lehet olyan hormonzavara van ami miatt még gyereke se lehetne.Az orvoslást nem vèletlenül találták ki!És ha valami hormonzavara van az én kicsikémnek mindent megfogok tenni azért,hogy segítsenek rajta!Szerintem ez nem elítélendő!
2012. júl. 28. 23:06
7/8 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést azért tettem fel,hogy érdeklődjek a lehetőségekről!Bármi érdekelne,homeopátia vagy más használható ötlet.Persze még nem tudom,hogy baj van-e vagy teljesen normális ez a dolog!
2012. júl. 28. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!