Szerintetek ha faros a baba, akkor hogy ereszkedik le, hogyan száll le a pocak? Normális ha már vannak menstruációs görcseim a 35. héten?
Hát a görcsök tuti jóslók,a 36. hétig ajánlott szedni magnéziumot.
Abban viszont nem nagyon tudok segíteni,hogy hogy száll le a pocak faros babánál.Véleményem szerint sehogy.A fejvégű babánál le tud,mert ott a kis buksi illeszkedik be a szülőcsatornába,de itt a popsi hogyan tudna?Esetleg akkor fog tudni leszállni ha megfordult a baba,ha pedig nem,akkor valószínűleg császáros leszel.
Nekem farfekvéses volt a kisfiam, és nem ereszkedett le a pocakom.
A jósló fájások megléte pedig normális már ebben az időszakban.
köszönöm a válaszokat!ment a zöld kezecske!
Azt nem értem,hogy ha farral van a fiam akkor miért ment lejjebb a pocakom!na majd kedden megyek vizsgálatra akkor kiderül!
Attól, hogy csücsül, még lejjebb mehet a hasad, ez nem kizáró ok, bár a 35. héten viszonylag korai lenne.
Én csak megjegyeztem, hogy nekem nem ment le, pedig 39 hetesen indult be a szülés, de még aznap is magasan volt a pocakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!