37 hetesen az átlagosnál kevesebb magzatvíz?
Figyelt kérdés
Ez a 3. terhességem, eddig a 2 terhesség problémamentes volt, most 37+5 napos vagyok, tegnap voltunk dokinál és azt mondta, hogy az átlagosnál kevesebb a magzatvíz, de nézte az áramlást, szívhang, mindent és minden oké. 2 hete még átlagos volt a víz mennyisége. Azt mondta lehet, hogy előbb szülök, de nem biztos. Volt valakinél hasonló? Mikor szült? Volt valami komplikáció? Kicsit meg vagyok ijedve.2014. jún. 20. 09:18
11/12 anonim válasza:
Első vagyok 2650 g és 47 cm volt a kislányom, 38 hét 3 napra született.
Szóval nem korán.
12/12 A kérdező kommentje:
Voltunk vasárnap reggel a dokimnál a kórházba. Hála istennek nem lett kevesebb a magzatvíz. Minden tökéletes, jók az eredmények. Holnap megyünk NST-re reggel és pénteken megint be a kórházba, hogy megnézzen. Remélem, hogy csütörtök estig nem jön rám a szülés mert nyaral.
2014. jún. 24. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!