Kismamák! Miket szoktatok enni?
hát ez engem is érdekelne mert lassan már nem tudok enni semmit a gyomorsav miatt. 32 hetes vagyok.
amúgy ma pl.: Zabkását reggelire tejjel, elő ebéd tojásleves pirítossal, utó ebéd rizses hús céklával. nah itt kezdődött a savam :) utána már csak házig zabos-kukoricapehely kekszet meg gesztenyés tekercsből picit. sütöttem és kostolgattam. természetesen ez nem minden napi.
Reggelire egy tejeskávé, müzli tejjel és aszalt gyümölccsel.
Délelőtt általában egy szendvics felvágottal, sajttal és zöldségekkel.
Ebédre amíg dolgoztam én is norbis kaját rendeltem, most hogy itthon vagyok főzök kb. kétnaponta, vagy esetleg anyukám, anyósom küldenek valamit. Mostanában volt töltött paprika, vadas, gombás palacsinta, cukkini főzelék, ma szerintem bolognait csinálok. A kajákhoz ch-csökkentett alapanyagokat (liszt, tészta, nyírfacukor) használunk általában, de azért vannak kilengések.
Uzsonna gyümölcs vagy gyümölcsturmix.
Vacsi változó, van hogy szendvics, vagy virsli, tortilla tekercs, leves, ilyesmik. Néha rendelünk pizzát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!