Kismamák küldenétek nekem egészséges, nem hízlaló reggeli és vacsora tippeket? Miket szoktatok enni?
Én reggelire két virslit abonettel, vagy 2 abonett közé csirkemell sonkát és zöldpaprikát, régen sok rántottát ettem, de mióta terhes vagyok rá se bírok nézni :)
Vacsira én mindig keveset eszem, valahogy nem esik jól, meg nagyon rosszul alszom ha rendesen megvacsorázom. Általában tonhalsaláta, görögsaláta, joghurt, zabkása, műzli, vagy gyümölcs a vacsim. Ezt viszont ha 6-ig nem eszem meg, nehezen tudok elaludni.
27 hkm
Reggelire eszem piritóst felvágottal, zöldséggel, sajttal.
Tízóraim egy-két mandarin vagy müzlis gyümölcsjoghurt.
Ebédre salátát eszem sok-sok sajttal, sonkával és zöldséggel.
Vacsira pedig valamilyen husit eszem néha rizzsel, de legfőképp saláta körettel vagy paradicsommal vagy kovi ubival :)
Ja és persze minden nap egy pici nasi be van iktatva :)
Reggeli:
- pirítós barna kenyérből vagy magvasból, sonkával, fokhagymával és vajjal, de legtöbbször sonka nélkül :)
- pirítós enyhén csípős tormás sajtkrémmel és paradicsommal
- műzli
- kefír barna kenyérrel vagy magvassal
- alma, eper és banán
Vacsora:
- kefír barna kenyérrel vagy magvassal
- nyers zöldség
- gyümölcsök
Mostanában én ezeket szoktam enni, mert már nagyon idegesít a súlyom. Csak 25 hetes vagyok és már 12 kg-ot híztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!