A zabkását el lehet készíteni előző este? Ha jól záródó műanyag dobozba teszem el, megváltozik az állaga, íze reggelre?
Egy átlagos reggel nincs időm zabkását készíteni, pedig jó volna reggel azt enni. Egészséges, laktató is.
Ha előző este megcsinálom,reggelre milyen lesz?
Nekem 2 nap múlva is ugyanolyan az íze hűtőben tárolva mint frissen, de én nem műanyagba teszem hanem üveg edényekbe.Ezt a receptet használom:
Friss gyümölcsökkel különösen finom.
Meg lehet csinálni előző este is. Az íze nem változik, az állaga...nos, kicsit "túlfőzöttnek" tűnhet, de nem vészes.
Egyébként én előző este kimérem a zabpelyhet, ízesítem. Így reggel csak felöntöm vízzel, mikróba 1-2 perc és kész is.
Köszönöm, akkor kísérletezek, hogy a legjobb. Csak végre jó volna rendszert vinni a mindennapjaimba és fél éve nem találok jó megoldást a reggeli problémára. 5 órakor kelek, és nem igazán van étvágyam még ilyenkor, de ha otthon nem eszek, akkor már csak fél 8 után tudok, amikor beérek suliba. Akkor viszont már nagyon éhes szoktam lenni.
Ezért most arra gondoltam, a zabkását, ha előző este elkészítem, egy keveset tudok enni reggel. Laktató, egészséges reggeli, és nem is lennék rosszul útközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!