Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A debreceni klinikán aki...

A debreceni klinikán aki mostanában szült milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés

Miket adtak miket jó ha viszek! Segítőkészek-e és a többi....

Tudnátok ebben segíteni?

2014. jún. 19. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én debreceni vagyok, de sajnos még nincs babóm. Ennek ellenére Klinika párti vagyok én is oda járok, ha kell mennem. És nagyon sok jót hallottam barátnőktől akik szültek ott. :)
2014. jún. 20. 07:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Ma találkozok az egyik barátnőmmel és megkérdezem neked szivesen ezeket a dolgokat
2014. jún. 20. 07:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom sok mindent kell bevinni a babának. Plédet, kifogót, popsitörlőt. Magadnak hálóinget. Nem adnak semmit.
2014. jún. 20. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia megkérdeztem, evőeszköztől kezdve, pohár, tányér ( ha kb 20 perc alatt nem tudod megenni) akkor elviszik, igy a sajátodba ádteszed a kajád. Hálóinget,betétet adtak de ezek is extra méretüek voltak igy ezt is vigyél. Pelenkát a kicsinek 3-5db adtak naponta, popsi krém, popsi törlőt nem, textil pelust sem. Végülis szinte semmit nem adtak...
2014. jún. 21. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja igen persze magadnak tisztálkodó, törölköző,wc papir. Mellszívó,cumis üveg. A kicsire ruhát adtak :) gyors könnyű szülést! :) majd irj!
2014. jún. 21. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:

- Baba is, te is kapsz ruhát, ha van rá szükséged, pelenkát is, popsitörlőt nem. Betétet is kapsz bent. A legtöbben egyébként nyilván saját ruhát hoznak a babának. Fürdető, kifogó nem szükséges, esti vizitnél fürdetik a csecsemősök.

- Kényelmesebb, ha viszel evőeszközöket, a kaja amúgy sem egy leányálom.

- Amúgy minden egyéb, mint egy átlag kórházi tartózkodáshoz kell, a szobák nagyon-nagyon melegek, erre készülj fel, ne hozz vastag hálóinget vagy pizsit.

- Mellszívót is hozhatsz, ha szeretnél, de többnyire nincs rá szükség.

Egy szülésznő db-ből

2014. jún. 21. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, még egy: a szülőszobán kapsz csak hálóinget, ott viszont a sajátodat nem hordhatod semmiképpen.
2014. jún. 21. 21:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2014. jún. 22. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!