Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata aki mostanában szült a 2 sz női klinikán?

Figyelt kérdés
Én 3 hét múlva szülök vagyis császároznak.Van orvosom csak azt el felejtette mondani hogy a 2 sz női klinikán nincs látogatás.Ez jó vagy nem???Van valakinek ottani tapasztalata ezzel kapcsolatban????Sajnos a párom sem jöhet hozzám mikkor akar.Nem foghatja első babánkat.Nem tudom mit tegyek mert az orvosom meg nagyon jó.
2011. ápr. 2. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a Klinikán nincs látogatás akkor sehol sincs, ugyanis azt mindig járvány idején tiltják meg. Vagy milyen fajta látogatásra gondolsz?
2011. ápr. 2. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is ott fogok szülni hamarosan. Azt nem tudom hogy császárnál lehet e apás szülész náluk, de az biztos hogy utána két óráig együtt lehettek mindketten a babával.

A látogatás pedig úgy van hogy a kórterembe nem mehet be senki és csak az üvegfalon keresztül láthatják a babát (de te attól még átmehetsz az üveg másik oldalára a rokonokhoz).

A látogatási tilalom idején (járvány miatt) még az épületbe sem mehetett be az apuka/rokon. Ezen a héten mentem NST-re és már nem volt látogatási tilalom.

2011. ápr. 3. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia. Én 5 hete szültem a második lányomat ott. Az elsőt császárral.

A párod bent lehet a szülőszobán, ha progis császárod lesz, akkor is a vajúdóban ott lehet (ott leszel ctg-n míg nem visznek a műtőbe, meg infúziót és savlekötőt kapsz...), aztán a műtőbe nem mehet be, de kiviszik neki a babát, ott mérik le előtte, megfoghatja, filmezheti...

Látogatást hogy érted? 5 hete még látogatási tilalom volt, de szerintem mire Te szülsz már nem lesz (talán már most sincs?), de a portára bemehet hozzád akkor amikor akar, tud bevinni bármit amire szükséged van, és ha esetleg nehéz, a portás felviszi neked.

Amúgy a látogatás normál esetben úgy zajlik, hogy a gyermekágyas osztályra nem mehet be, csak előtte az üvegajtón kívül találkozhattok, az üvegen át láthatja a gyermekét. De Te kimehetsz természetesen hozzá.

Amúgy nagyon jó tapasztalataim voltak, örülök hogy ott szültem. Dokim nekem is volt.

Egy jó tanács. Van egy takarítónő aki rettentő nyájas, már idegesítő is, és az első reggel mikor lent leszel a gyermekágyon, meg fogja kérdezni hogy kértek-e kávét. NEHOGY KÉRJETEK!!! mert mikor hozza, akkor teszi hozzá hogy 200 Ft!!!!! És semmiben se engedjétek hogy segítsen, se cipekedni se semmit, mert hallottam hogy volt akitől pénzt kért mert segített levinni a táskáját. És persze mindig utólag mondja hogy mennyi lesz.

És nagyon hangos, mi már rá is szóltunk hogy halkabban beszéljen mikor jött takarítani mert a babák is alszanak vagy éppen az egyik szobatárs próbálna pihenni...

Ha kérdésed van nyugodtan írj.

Minden jót kívánok!

2011. ápr. 4. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!