Mikor megfogant a baba kerulhetett valami mas is a mehembe?
Figyelt kérdés
Picit lehet furcsan hangzik ez az egesz, de mikor megfogant a baba vagyis mikor szeretkeztunk egy nagyon bolyhos lilas pokroc volt alattam, s lehet a parom kukijara ragadt par szosz, mert utanna talaltam par szoszmoszt a vc papiron mikor megtoroltem tobbszor is. Ugye ez nem juthatott a mehebe, illetve nincsen semmi rossz hatassal a picire? Megkoszonnem ha tudnatok segiteni.2014. jún. 18. 21:30
41/43 anonim válasza:
A kérdező tehát 12 éves, mert még nem tanultak biológiát, csak környezetismeretet. Kérdező, ne ess teherbe 12 évesen. Ha idősebb vagy, akkor remélem, ki tudod nyitni az ajtót, ha kilincsre van csukva.
42/43 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ebből bajod lenne kérdező! Ha lenne ott valami, akkor az orvos látná, érezné! A méhedbe nem hiszem, hogy belemehet, ha esetleg a hüvelyben van, az szerintem távozik folyással! Gratulálok a Babához, és ne aggódj, nem lesz semmi gond! :)
43/43 anonim válasza:
El sem hiszem h te akarsz gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!