Nektek mikortól látszott egyértelműen, hogy baba van a hasatokban?
155 cm, 48 kg - 16-17. hét környékén kezdett látszani ruhában is.
Ruha nélkül 1-2 héttel korábban.
Én 158 cm vagyok és 57-tel kezdtem a terhességem. 14 hetesen már kerekedtem, de 16 hetesen már egyértelműen terhes pocakom volt.
Nekem is előre nőtt a pocim, jó nagy is volt már szülés előtt, de a hasfalammal nincs semmi probléma. Szinte lapos a hasam, 20 hónapja szültem.
150 centi, 50 kg-vel kezdtem, de az első három hónapban 46-ra fogyam a rosszullétek miatt. A 3. hónaptól kezdtem "hízni", most 21 hetes vagyok és most értem el az 50 kg-t.
Azt hittem, hogy mivel vékony vagyok, a hasamon sincs felesleg, így hamar látszani fog, de nem. Kb. 17-18. héttől látszott valami kis púp ruha nélkül, most 21 hetesen szükebb pólóban látszik egy kis kerekség, de bővebb fölsőben még semmi. Aki nem tudja, hogy babát várok, az nem veszik észre. Terhesruhát még nem kellett vennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!