Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor megfogant a baba kerulhe...

Mikor megfogant a baba kerulhetett valami mas is a mehembe?

Figyelt kérdés
Picit lehet furcsan hangzik ez az egesz, de mikor megfogant a baba vagyis mikor szeretkeztunk egy nagyon bolyhos lilas pokroc volt alattam, s lehet a parom kukijara ragadt par szosz, mert utanna talaltam par szoszmoszt a vc papiron mikor megtoroltem tobbszor is. Ugye ez nem juthatott a mehebe, illetve nincsen semmi rossz hatassal a picire? Megkoszonnem ha tudnatok segiteni.

2014. jún. 18. 21:30
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Megse irhatta h F4sz4 van hiszen meg csak bolyhos majd ha beszorosodik rendesen akkor lesz az, addig csak kukija van. :-)
2014. jún. 19. 08:31
 32/43 anonim ***** válasza:
93%

"mikor szeretkeztunk egy nagyon bolyhos lilas pokroc volt alattam, s lehet a parom kukijara ragadt par szosz,"

És hogy került a farkára szösz? először a bolyhos takarót dugta meg? Nem találta el elsőre a lyukadat? :D:D:D

2014. jún. 19. 08:49
 33/43 A kérdező kommentje:
tenyleg kvrvara viccesek vagytok most ezek utan a kommentek utan meg en vagyok a hulye, nezzetek mar magatokba
2014. jún. 19. 08:58
 34/43 anonim ***** válasza:
95%
a sötét és a humoros közt van különbség. Segízek, te előbbi vagy.
2014. jún. 19. 09:10
 35/43 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit komolyabbra fordítva... ha bármi idegen tárgy van a hüvelyedben vagy a méhedben azt az orvos uhangon vagy a manuális vizsgálatnál észreveszi. Ha aggódsz azon, hogy valami idegen "anyag" van benned akkor meséld el az orvosnak a történetet és kérd, hogy mondjon rá véleményt. Itt senki nem fog tudni megnyugtatni ha aggódsz, viszont mindenki vizuális...ebből a jobbnál jobb válaszok, inkább nevess egyet Te is :-)
2014. jún. 19. 09:13
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
igen, és kérlek írd le az orvosod reakcióját, a kis történetedre! :)
2014. jún. 19. 09:16
 37/43 anonim ***** válasza:
78%

Tenyleg van kulonbseg tudatlansag es kreativitas kozott.

De a dokid reakciojat ird le mindenkeppen! :D

Nem tudom miert nem tudtad felfogni h az egesz tiszta lokottseg amit irtal es veszed lazan a dolgot. :-) Rajohettel volna magadtol is ezek utan h kb ennyire komoly dologrol van szo amit irtal, amilyen okorsegek jottek valasznak. :-) ne legyel ennyire merev, nevess egy jot rajta te is. En elhiszem haz ember tud marhasagot kitalalni es elgondolni, de ha rajon h mekkora butasag az, hidd el tudni kell nevetni sajat magadon is. :D

2014. jún. 19. 09:28
 38/43 anonim ***** válasza:
77%
Igen, amikor megfogant a gyermek egy csomó olyan dolog került a méhedbe, ami addig nem volt ott! :)
2014. jún. 19. 09:55
 39/43 A kérdező kommentje:
Jo lehet ez az egesz vicces, de mikor megfordult a fejemben nem tunt ennyire nevetsegesnek. Probaltam rakeresni a neten, de hasonlot nem talaltam, mostmar kezdem erteni az okat. Na de nem egy vodkasuveget kerestem a huvelyemben...ne nevessetek ki. :)
2014. jún. 19. 10:30
 40/43 anonim ***** válasza:
78%

A legtobben nem szidni kezdtek mint altalaban szoktak h atya vilag de hvlye stb, hanem inkabb magan a kerdesen rohogott fel mindenki es beindult s kepzeloero. :-). Ha mar most belegondolsz igaze h vicces :D

En elhiszem h eloszor ijesztonek tunt meg ha belegondolunk tenyleg brutal lenne ha igy tortenik, de hidd el hatalmas nagy poen volt igy. :-) es sokkal sziesebben olvastam el ezt a kerdest mint h ettol lehetek terhes mert a fium megujjszott de elotte a peniszehez ert stb...

:-) :-).

2014. jún. 19. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!