Mikor megfogant a baba kerulhetett valami mas is a mehembe?
"mikor szeretkeztunk egy nagyon bolyhos lilas pokroc volt alattam, s lehet a parom kukijara ragadt par szosz,"
És hogy került a farkára szösz? először a bolyhos takarót dugta meg? Nem találta el elsőre a lyukadat? :D:D:D
Tenyleg van kulonbseg tudatlansag es kreativitas kozott.
De a dokid reakciojat ird le mindenkeppen! :D
Nem tudom miert nem tudtad felfogni h az egesz tiszta lokottseg amit irtal es veszed lazan a dolgot. :-) Rajohettel volna magadtol is ezek utan h kb ennyire komoly dologrol van szo amit irtal, amilyen okorsegek jottek valasznak. :-) ne legyel ennyire merev, nevess egy jot rajta te is. En elhiszem haz ember tud marhasagot kitalalni es elgondolni, de ha rajon h mekkora butasag az, hidd el tudni kell nevetni sajat magadon is. :D
A legtobben nem szidni kezdtek mint altalaban szoktak h atya vilag de hvlye stb, hanem inkabb magan a kerdesen rohogott fel mindenki es beindult s kepzeloero. :-). Ha mar most belegondolsz igaze h vicces :D
En elhiszem h eloszor ijesztonek tunt meg ha belegondolunk tenyleg brutal lenne ha igy tortenik, de hidd el hatalmas nagy poen volt igy. :-) es sokkal sziesebben olvastam el ezt a kerdest mint h ettol lehetek terhes mert a fium megujjszott de elotte a peniszehez ert stb...
:-) :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!