39hetesen rettenetesen fáj a fogam. Mit csináljak? SOS
Figyelt kérdés
A fogorvostól rettegek, de ennél bármi jobb. Viszont ha elmennék kihúzza, de ha beindul a szülés? Már vettem be egy algopirint és egy xiloxot, valamennyit csillapodott de el nem múlt.2014. jún. 18. 17:01
11/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de így duplán félek :( Még mindig fáj, igaz korántsem annyira mint eddig.
2014. jún. 18. 20:09
12/19 anonim válasza:
13/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
Ha valami komoly baja van a fogadnak, az tényleg árthat a babának. Ez a fájdalom amit most érzel lehet hogy semminek tűnik, de akár nagyobb probléma is kialakulhat belőle. Le kell gyűrnöd a félelmed, minden rendben lesz! Lehet, hogy az egész beavatkozás nem fog sokáig tartani, utólag meg nevetsz majd az egészen.
15/19 A kérdező kommentje:
Holnap elmegyek, hátha nem húzni kell. :/
2014. jún. 18. 21:43
16/19 anonim válasza:
Hat minden tiszteletem a tied de engem 6 ökörrel sem tudnanak az utolso heten fogorvoshoz cipelni.
Amugy meg siman beindulhat a szules. Milyen "kellemes" lehet furas kozben szulni...
17/19 A kérdező kommentje:
Ezaz de nem tudok mit csinalni, mert most is nagyon fáj.
2014. jún. 19. 09:58
19/19 A kérdező kommentje:
Igen. Ki akarta húzni, de mondtam, hogy egyelőre mentsük ami menthető. Betömte gyógytöméssel, kaptam dalacint de majd csak szülés után szedem. Azt mondta vagy elmúlik vagy jobban fáj. Egyelőre szerencsére elmúlt.
2014. jún. 19. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!