Ma voltam először NST-n, ahogy feltették rettenetesen elkezdett a picim mozogni, így 170-190 között volt a szívfrekvencia. (egyébként teljesen nyugodt, már-már lusta baba) Amint levették teljesen megnyugodott. Másnak is volt ilyen?
Én sokszor voltam NST-t, mert nagyon sok volt a magzatvizem. Minden egyes NST-n a baba majd kiugrott a hasamból. Nem egyszer megkaptam, hogy így nem lehet megmérni, meg a doki nem fogja elfogadni, volt hogy elküldtek sétálni, stb. Utáltam NST-re járni, mert tudtam hogy ugrálni fog a baba, és a nőci meg ki lesz akadva megint.
Végül nem lett semmi baj, egészséges kislányom született.
Az èn fiam meg lefagyott akàr mit csinàltunk meg sem mozdult, be is fektettek...időben született ès teljesen egèszsèges...
De egyèbkènt ezzel nem azt nèzik hogy terhelèsre hogy reagàl a szìve? Nincs köze az autizmushoz, lehet rosszul tudom.
Az én babám annyira utálja a magzati szívhang figyelőt és az uh-kon a szívhang hallgatást, hogy akkorákat rúg, valami félelmetes. Abba is hagytuk az itthoni szívhang hallgatást, és tegnap, amikor 4d-n voltunk, bekapcsolta az orvos a szívhang hallgatást, és elkezdett rúgni, meg a kezeit az arca elé tette, mintha takarná magát.
Sok baba utálja, mert visszahangzik belül a hang, szerintem ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!