Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39hetesen rettenetesen fáj a...

39hetesen rettenetesen fáj a fogam. Mit csináljak? SOS

Figyelt kérdés
A fogorvostól rettegek, de ennél bármi jobb. Viszont ha elmennék kihúzza, de ha beindul a szülés? Már vettem be egy algopirint és egy xiloxot, valamennyit csillapodott de el nem múlt.
2014. jún. 18. 17:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
én elmennék fogorvoshoz. miért indulna be a szülés?
2014. jún. 18. 17:06
 2/19 A kérdező kommentje:
A félelemtől, fájdalomtól, na meg ennyi időseniért ne indulhatna be? Illetve ha kihúzza nem okoz bajt szülésnél a friss sebhely???
2014. jún. 18. 17:09
 3/19 anonim ***** válasza:
rágj a fájó fogadon fokhagymát! :) nekem bevált mikor terhes voltam! :)
2014. jún. 18. 17:11
 4/19 A kérdező kommentje:
Kipróbálom hátha. Már mostam többször, szájvizeztem, hűtöttem fűtöttem de semmi.
2014. jún. 18. 17:14
 5/19 anonim ***** válasza:

max fogidokitól mész szülni :D

én inkább fogorvoshoz mentem volna mint gyógyszert szedtem volna be

2014. jún. 18. 17:22
 6/19 anonim ***** válasza:

xilox-ot nem lett volna szabad be venni én ezen jobban paráznék mint a fogorvostol.

amugy nekem 27 hetesen gyökérkezeltek egy másik fogam 38 hetesen húzták és semmi bajom nem lett!

Ne alkalmazza a Xilox-ot:- a terhesség utolsó 3 hónapjában;

2014. jún. 18. 17:26
 7/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem lehet de csak a súlygyarapítás miatt.
2014. jún. 18. 17:45
 8/19 anonim ***** válasza:

te tudod!

De nem értem miért jobb szenvedni, meg ha fáj a fog az ugye gyulladásban van ami a babának se tesz jót!

Nyugodtan menj el a fogorvoshoz nem lesz semmi baj!

2014. jún. 18. 17:50
 9/19 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék fogorvoshoz. Ő biztosan tudja, hogy mit lehet és mit nem, jó kezekben lesztek.
2014. jún. 18. 19:27
 10/19 anonim ***** válasza:

most menj még el, mert ha meg lesz a baba nem lesz időd, plusz türelmed sem lesz a babához ha fájdalmaid vannak:(

szoptatás alatt sem kéne marik számra gyogyszert szedni...és ha vmi csoda folytán utána megindul a szülés?már itt az ideje amugy is.Fogdoki!!!!

2014. jún. 18. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!