Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon ez terhesség vagy csak...

Vajon ez terhesség vagy csak a hormonok szórakoznak velem?

Figyelt kérdés
Május 5.-én megjött, a középidős szúrás, kis görcsös idő előtt és közben együtt voltunk. Aztán megjött június 1.-én is, de csak néhány óránként véreztem néhány óra hosszát. 4. napon pár barna folt. Eredetileg 7 napig szokott meglenni és olyan brutál módon, hogy a szuper tampont éjszaka is óránként cserélem. A mellem nőtt 1 számot és fáj már a júniusi menzeszem óta. Egyre nagyobb, egyre jobban fáj. Azelőtt soha nem volt ilyen! Az alhasam nagyon kidomborodott, a méhem nagyon kemény, magasan van. Izomlázhoz hasonló érzésem van a hüvelyemben és az alhasamban, ami hosszantartó ülésre rosszabb, illetve hasfeszítésre is. A vaterán vettem 30db tesztet. Egyik nap halvány pozitív, másik nap teljesen negatív, már vagy 10et csináltam és nem erősödik. Egyébként amint megcsinálom többnyire rögtön beszürkül a kontroll vonal. Ha nem vagyok terhes mitől nő a mellem? Létezik, hogy a tesztekből kifogtam egy rossz szériát? Nem szeretnék egyenlőre orvoshoz menni. Az sztk-ban nagyon kutyaütő orvosok vannak! Most nincs pénzem magán dokira. Járt már valaki hasonló képpen? (A nem látunk beléd, menj orvoshoz, beképzeled, hogy pozitív, stb. kommentektől kíméljetek!)
2014. jún. 16. 16:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezek alapján bármi lehetséges, bár a tesztelések nem túl biztatóak!

Lehet, hogy volt valami, csak meggondolta magát... :S

Próbálj ki egy másik fajta tesztet, ami nem vaterás! Képzeld, én is így jártam, hogy a vaterás nagyon halvány volt, de egy sima 25-ös gyógyszertári meg erős pozi lett 2 nap késés után!

6hkm

2014. jún. 16. 17:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Köszönöm a tanácsot! :)
2014. jún. 16. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!