Vajon ez terhesség vagy csak a hormonok szórakoznak velem?
Figyelt kérdés
Május 5.-én megjött, a középidős szúrás, kis görcsös idő előtt és közben együtt voltunk. Aztán megjött június 1.-én is, de csak néhány óránként véreztem néhány óra hosszát. 4. napon pár barna folt. Eredetileg 7 napig szokott meglenni és olyan brutál módon, hogy a szuper tampont éjszaka is óránként cserélem. A mellem nőtt 1 számot és fáj már a júniusi menzeszem óta. Egyre nagyobb, egyre jobban fáj. Azelőtt soha nem volt ilyen! Az alhasam nagyon kidomborodott, a méhem nagyon kemény, magasan van. Izomlázhoz hasonló érzésem van a hüvelyemben és az alhasamban, ami hosszantartó ülésre rosszabb, illetve hasfeszítésre is. A vaterán vettem 30db tesztet. Egyik nap halvány pozitív, másik nap teljesen negatív, már vagy 10et csináltam és nem erősödik. Egyébként amint megcsinálom többnyire rögtön beszürkül a kontroll vonal. Ha nem vagyok terhes mitől nő a mellem? Létezik, hogy a tesztekből kifogtam egy rossz szériát? Nem szeretnék egyenlőre orvoshoz menni. Az sztk-ban nagyon kutyaütő orvosok vannak! Most nincs pénzem magán dokira. Járt már valaki hasonló képpen? (A nem látunk beléd, menj orvoshoz, beképzeled, hogy pozitív, stb. kommentektől kíméljetek!)2014. jún. 16. 16:58
1/2 anonim válasza:
Szia!
Ezek alapján bármi lehetséges, bár a tesztelések nem túl biztatóak!
Lehet, hogy volt valami, csak meggondolta magát... :S
Próbálj ki egy másik fajta tesztet, ami nem vaterás! Képzeld, én is így jártam, hogy a vaterás nagyon halvány volt, de egy sima 25-ös gyógyszertári meg erős pozi lett 2 nap késés után!
6hkm
2/2 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Köszönöm a tanácsot! :)
2014. jún. 16. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!