Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek tiltott a szex a...

Akinek tiltott a szex a terhesseg alatt, hogy veszeltek at?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mi el lettunk tiltva mert veszelyeztetett vagyok. Nemsokara szulok de csak 2x voltunk ugy egyutt a ferjemmel es akkor is vereztem szoval inkabb nem probalkoztunk. Mar nagyon nehezen birja, szinte minden nap szoba kerul a szex, persze mashogy igyekszem kompenzalni de kezd neki keves lenni. Oszinten szoktunk beszelgetni egymassal es mondta hogy ne aggodjak nem fog megcsalni hiszen ezt az aldozatot a lanya egeszsegeert teszi es kitart mellettem(januar ota vagyunk hazasok), elfogadta a helyzetet es amugy is ez csak atmeneti allapot. Valamelyik nap megkerdeztem hogy megkivant e mas not es azt mondta hogy nem, de megszokta allapitani hogy egy no csinos-e vagy sem, vagyis csak nezegti oket. Hat el nem tudom mondani hogy azota milyen a hangulatom mert ezt tudtam mindig is, senki nem vak en is megnezek egy jo pasit de igy a szajabol hallani kicsit furcsa volt. Lehet nem is olyan jo mindig az oszinteseg?
2014. jún. 16. 15:44
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy allandoan hangoztatja hogy mennyire szeret minket es orul hogy mi vagyunk neki. De ez most nagyon rosszul esett hogy igy ezt kimondta. Lehet a terhesseg hozza ki belolem a feltekenyseget vagy az hogy o elmegy dolgozni es kimozdul en meg itthon ulok mert minden percben szulhetek. Bocsi hogy hosszura sikerult!
2014. jún. 16. 15:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hűséget esküdött és nem vakságot! Szex nélkül ki lehet bírni, ha valaki képes uralkodni magán.
2014. jún. 16. 15:51
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Mi mindig megbeszéljük, ha jó nőt/férfit láttunk. Örülj neki, hogy őszinte veled. :) Mióta várandós vagyok néha engem is elkap a féltékenységi roham (sosem volt ilyen), úgyhogy szerintem abszolút a hormonoknak tudható be, főleg hogy a vége fele mindenki egy bálnának érzi magát, nem nőnek...
2014. jún. 16. 16:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha csak megnézi őket,azzal nincs semmi gond. Miért ne nézhetné,mi nők is megnézünk más embereket,férfiakat is.Az a lényeg,hogy téged szeret,és hűséges hozzád. Mi sem szexeltünk,míg terhes voltam,szintén veszélyeztetett. Soha nem aggódtam azon,hogy emiatt megcsal a férjem.
2014. jún. 16. 16:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek hogy gyorsan valaszoltatok. Mar nincs olyan sok hatra, remelem a szules utan hamar visszaall minden!!! Nem gondoltam volna hogy ennyi minden megvaltozik majd, hala istennek a kilokkal nem kell harcolnom mert nem hiztam csak amennyi a baba, magzatviz stb.
2014. jún. 16. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát lehetett volna tapintatosabb is. Nyilván te is gondolod, hogy megnézi a nőket, fantáziál. Ezt megteszik szex mellett is, mert férfiak, így vannak összerakva. De azért nem kell mindent kimondani, főleg nem egy várandós feleségnek. Nekem baromi rosszul esett volna
2014. jún. 16. 18:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem is rosszul esett nagyon, mert ezt minden no tudja hogy a pasik ilyenek es o sem tesz maskepp csak nem gondoltam volna hogy igy ravagja a valaszt, meg is lepett! Igyekszem bizni benne es nem ragodni azon hogy mit csinal vagy mit nem. Barki megcsalhatja a masikat barmikor ugy hogy ki sem derul, sajnos van benne tapasztalatom, de nem lehet ugy elni hogy ezen ragodik az ember. Vagy megteszi vagy nem es ehhez a nonek nem kell meg terhesnek sem lenni. Az viszont megnyugtat hogy mindent meg akar tenni ertunk
2014. jún. 16. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se aggód túl a helyzetet, azért ahhoz elég taplónak kell lenni, hogy valaki megcsalja a várandós feleségét. Persze van ilyen, de fél év házasság után meg pláne ritka lenne. Hanyadik hétben vagy egyébként?
2014. jún. 16. 19:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Ma toltom a 39. hetet. Ezt mar fel labbal is kihuzzuk valahogy! Remelem...
2014. jún. 17. 08:27
 10/11 anonim ***** válasza:

A terhesség fura érzéseket vált ki a kismamákból. Én nem vagyok egy féltékeny típus, de amióta terhes vagyok egyre többször tör ki belőlem a zöld szörny:( Szerencsére még tudom kontrollálni, és belátom, hogy a férjem szeret, nincs senkije, nem csal meg, stb... Mégis gyakran álmodom az ellenkezőjét.

Kitartás, Neked már nincs sok hátra:) És utána visszatérhetnek a dolgok a régi kerékvágásba.

Nekem még 13 hét...

2014. jún. 17. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!