Akinek tiltott a szex a terhesseg alatt, hogy veszeltek at?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mi el lettunk tiltva mert veszelyeztetett vagyok. Nemsokara szulok de csak 2x voltunk ugy egyutt a ferjemmel es akkor is vereztem szoval inkabb nem probalkoztunk. Mar nagyon nehezen birja, szinte minden nap szoba kerul a szex, persze mashogy igyekszem kompenzalni de kezd neki keves lenni. Oszinten szoktunk beszelgetni egymassal es mondta hogy ne aggodjak nem fog megcsalni hiszen ezt az aldozatot a lanya egeszsegeert teszi es kitart mellettem(januar ota vagyunk hazasok), elfogadta a helyzetet es amugy is ez csak atmeneti allapot. Valamelyik nap megkerdeztem hogy megkivant e mas not es azt mondta hogy nem, de megszokta allapitani hogy egy no csinos-e vagy sem, vagyis csak nezegti oket. Hat el nem tudom mondani hogy azota milyen a hangulatom mert ezt tudtam mindig is, senki nem vak en is megnezek egy jo pasit de igy a szajabol hallani kicsit furcsa volt. Lehet nem is olyan jo mindig az oszinteseg?2014. jún. 16. 15:44
11/11 A kérdező kommentje:
Hat akkor kitartast neked is. Nekem olyan is volt hogy sirva ebredtem fep mert azt almodtam hogy megcsalt! Ezeket szerintem a hormonok hozzak ki, de par napja tortent egy erdekes eset. Mi soha nem nyulunk egymas telefonjahoz csak ha megkerjuk egymast. Ez igy is tortent szolt hogy amig kiall az autoval addig hivjam fel az anyjat hogy most indulunk erte. Amikor feloldottam a kepernyot a viber volt neki megnyitva es egy olyan beszelgetes amibol ki lett torolve egy ket szoveg mert egyaltalan nem volt ugy ertelmes. Egy csajjal irogattak egymasnak akivel elottem meg randizgatott es bejart csaj hozza vasarolni mert ott lakott az uzlettel szemben. Mar kb 4 honapja nem lakik ott a lany es most hirtelen ir neki, hat ezt nem tudtam hova tenni, a poen hogy 2 nap mulva az egesz beszelgetes torolve lett mert sajnos kivancsi voltam es beleneztem a telojaba. Jah valami megrendelesrol beszelgettek nah meg hogy majd hivja a csaj ot. Ezek utan tunt el a beszelgetes,en nem kerdeztem ra, ugy vagyok vele hogy ha megemliti akkor nem titok de azota eltelt egy het! Szerintetek??
2014. jún. 17. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!