El vagyok tiltva a szextol, orgazmusom volt! Lehet baj?
El vagyok tiltva a szextol, 8 hetes vagyok.
Sajnos almomban mehosszehuzodasaim voltak, es elkezdett fajni az alhasam.:(
Vettem be ket magnerotot, azota enyhult.
Nagyon meg vagyok ilyedve, felek h baj lesz belole.
De az almomat nem tudom iranyitani :(
Szerintetek?Mit tehetek ilyen esetben?
Kedves valaszolo!
Tegnap tettem fel egy kerdest meg 12-en, a tegnapiba irtam az 5+? Hetet hogy az voltam kb 2 hete ha jobban elolvasod...mikor uh-n voltam.
Mensi szerint 8+2 napos vok, de kesobb fogant ezert eredetileg a 7. het utan jarok, de pontosat nem tudok addig mig a doki meg nem erositi h mennyi is vok.
Ja, es mostanaban kb. 5 kerdest irhattam ki, en nincs ossze visssza irva a korom, mert ebbol 2-nel szerepel az h hany hetes vok.
Azert koszi a leszolast.
Ja, es azert irok kerdeseket, mert sajnos volt egy vetelesem, es minden apro dolog erdekel, lehet h teged nem, vagy nem volt soha problemad, de nekem jobb megnyugodni, ha bajt eszlelek..
Szia, szerintem nem kell aggodnod emiatt, ezt tenyleg mem lehet befolyasolni. Nekem is volt mikozben hematoma miatt el voltam tiltva, es eddig meg nem lett baj. :)
Ha az ember direkt nem szexel, de veletlenul orgazmusa van almaban arrol nem tehet, az elet velejaroja, ha ettol elmenne a baba, akkor annak a babanak el is kell mennie...
De ismetlem ne aggodj, a termeszet tudja a dolgat, nem lesz semmi baj!
Boldog babavarast!
24hkm
Szia utolso!!!
Koszonom szepen a valaszodat!!!
Aranyos vagy, igen ezen aggodtam h ez ellen nem lehet tenni, csak megijedtem, hogy elkezdett fajni az egesz alhasam, es nehogy baj legyen.
De mar elmult, hat nem sok orgazmust szeretnek a kozeljovoben, ha ezzel jar!!:):)
Május 24-én válaszban: 5 hetes kismama vagyok...
13--án azt írtad, múlt hét csütörtökön (tehát 5-én) voltál 5+3.
29-én ezt írtad, 6 hetes vagy.
Válaszban pedig írtad másnak, hogy amikor 6+4 voltál... ezt is 13-án írtad (elméletileg aznap voltál 6+4, ha az első sor igaz).
Akkor most nem vagy 8.
Több kérdésed meg nem keresem, elég, hogy ezekre emlékeztem név alapján és vissza tudtam keresni.
Bocsi az offért, bírom az ilyet hogy majd megmondják mennyi vagy, mert később fogant.... WTF?
Utolsó mensi első napjától számoljuk a terhességet. PONT!
Legyszi a majusi kerdeseim nem vedd figyelembe, mert apr.15 volt az utolso mensi, es akkor onnan szamoltam a napokat. Majus 22en voltam dokinal es akkor meg nem latott semmit, mensi szerint akkor voltam kb 5 hetes. Utana juni 5-en voltam uh-n, akkor mertek 11 mm petezsakot szikholyaggal, akkor voltam mensi szerint olyan 6 es fel 7 het kornyeken, de a doki egyertelmuen megmondta a meretekbol h 5+par napos terhesseg, mert kesobb fogant, lehet h neked normalisan mertek de nekem hiaba mensi szerint 7 het kornyeken jartam az 5. Hettol kell szamolnom tovabb a 12.heti uh-ig. A doki mondta, mert ha marad igy akkor a vegen lehet inditanak a szulest, pedig meg nem kene.
Szoval adatok, meretek szerint szamoljak az en terhesegem.
Ha 5-en voltam 5+? napos akkor most kozel 7 hetes vagyok eredetileg a meretek alapjan, mensi szerint pedig 8.
Ja, es a 12.heti uh fogja eldonteni a koromat, a kiskonyvembe se irtak be mennyi idos vagyok, akkor fogjak csak. Es a baba meretei alapjan fogjak nekem kiszamolni nem a mensi idejetol. Ezt nem en mondtam meg dontottem el, hanem a doki.
Kedves 5 ös!
Neked k.va sok szabadidőd lehet,marha jó lehet unatkozni,ha megmondom a nevem visszakeresed a kérdéseim,és esetleg még ha lehetek pofátlan beraknád csökkenő számsorrendbe?????
Utolso!!
Koszi aranyos vagy!!:)
Kedves 5-os ha meg 20ezer kerdest irok akkor annyit..azert van az oldal.
Ja es ha mensi szerint 8 hetes vagyok a baba szerint 7 akkor nem fogok 8hetet kiirni, mert ugyse olyan valaszt kapnak ami megfelelo a korhoz, max bezavarodnak.Ha a babarol kerdeznek, ugyis a koranak megfelelo hetet tuntetnem fel.
De most teljesen mas a kerdesem, nem a babarol van szo h mekkora stb, ezert is adtam meg a mensis idot, de megnyugodhatsz, ha megyek dokihoz, a 12.uh utan azt fogom kiirni amit a dokik mondanak, mert az lesz a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!