Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a babámnak ha...

Lehet baja a babámnak ha orgazmusom volt? Sokáig féltem a sextől, de nehezen bírtam. Orvos nem tiltott el tőle, szó nem volt ilyenről.36 hetes aggódó kismami

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lett semmi baja, nyugi! Max. jól érezte ő is magát. :)
2013. máj. 9. 16:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Csak mert kicsit megijedtem ahogy a pocim meg feszült :) És utánna lett egy kis lelki furim is, nehogy valami rossznak tegyem ki a babám.

2013. máj. 9. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
a doki nem tiltott el, semmi baja nem lesz tőle a babának, kap egy kis boldogsághormont :-)
2013. máj. 9. 16:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a megnyugtató válaszokat!

Gyors kap egy kis sütit is :) tetszik is neki... :D

2013. máj. 9. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Természetes, hogy megfeszül a pocakod szex után, hisz az orgazmus kisebb méhösszehúzódásokkal jár. De egészséges terhességnél ez egyáltalán nem okoz problémát. Úgyhogy egészségedre! :)

2013. máj. 9. 16:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Voltaképp annyi betegségem van , hogy a bal lábamban van vénafali gyulladás, injekció napi 1x. De más minden rendben van. :)
2013. máj. 9. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a 36. hét után már óvatosan kell szeretkezni mert az erősebb orgazmustól beindulhat a szülés... Én emiatt annyira már nem is próbálkozom, bár annyira nem is kívántam már mostanában a szexet.. :(
2013. máj. 9. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!