Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy valaki...

Lehetséges, hogy valaki bebeszéli magának, hogy terhes? Létezik "álterhesség" embereknél is? Mert állatoknál hallottamm már ilyenről!

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 22:31
 1/5 anonim válasza:
Letezik am, nekem volt..!! Gorcsosen szerettem vna babat, es alul felpuffadt a hasam is, meg tobbszor hanytam reggelente, a mensim is 2 hetet kesett!! Eleg rossz dolog mert mikor megjon meg rajossz h bebeszelted magadnak olyannyira h mar a tested is produkalta a jeleket... :S
2012. aug. 24. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, ha nagyon akar gyereket. I. Mária angol királynőnek is volt.
2012. aug. 24. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen igazuk van az előttem szólóknak, én is láttam már ilyet. És nem csak akkor, ha valaki "nagyon akar gyereket" hanem akkor is, ha "nagyon fél a teherbe eséstől" - én meg ilyent láttam, egy lány az első szexuális együttléte után bebeszélte magának, hogy ő biztos terhes maradt, és mutatta is szépen a terhesség összes jellegzetes tünetét - csak magzat nem volt...

Kutyáknál meg a saját volt tacsim élete 14 évében vagy 10x bemutatta, odáig, hogy tejelt is... sőt, egyszer meg is kellett operálni a mellét, mert begyulladt és eltályogosodott a ki nem ürülő pangó tejtől...

2012. aug. 24. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

sajnos van embernél is, ami produkálja a tüneteket rendesen, csak épp baba nélkül. görcsösen szerettem volna már babát így meg is tréfált a testem és késett. amikor már beleéltem magam a párommal hogy babó lesz akkor megjött :( elmondani nem lehet milyen borzalmas volt. a következő késést már nem is vettem emiatt figyelembe, 2 hete késett amikor délutániból is erős pozi lett a teszt párom nyaggatására csináltam csak meg, én nem hittem hogy + lesz. akkor is úgy áltam hozzá hogy kizárt, aztán a doki megerősítette hogy most tényleg baba lesz :)

22+2 hkm

2012. aug. 25. 07:18
 5/5 anonim válasza:
100%

Igen létezik.

Pl ha nagyon akar gyereket v ha nagyon fél a terhességtől.

2013. aug. 11. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!