Lehetséges, hogy valaki bebeszéli magának, hogy terhes? Létezik "álterhesség" embereknél is? Mert állatoknál hallottamm már ilyenről!
Tökéletesen igazuk van az előttem szólóknak, én is láttam már ilyet. És nem csak akkor, ha valaki "nagyon akar gyereket" hanem akkor is, ha "nagyon fél a teherbe eséstől" - én meg ilyent láttam, egy lány az első szexuális együttléte után bebeszélte magának, hogy ő biztos terhes maradt, és mutatta is szépen a terhesség összes jellegzetes tünetét - csak magzat nem volt...
Kutyáknál meg a saját volt tacsim élete 14 évében vagy 10x bemutatta, odáig, hogy tejelt is... sőt, egyszer meg is kellett operálni a mellét, mert begyulladt és eltályogosodott a ki nem ürülő pangó tejtől...
sajnos van embernél is, ami produkálja a tüneteket rendesen, csak épp baba nélkül. görcsösen szerettem volna már babát így meg is tréfált a testem és késett. amikor már beleéltem magam a párommal hogy babó lesz akkor megjött :( elmondani nem lehet milyen borzalmas volt. a következő késést már nem is vettem emiatt figyelembe, 2 hete késett amikor délutániból is erős pozi lett a teszt párom nyaggatására csináltam csak meg, én nem hittem hogy + lesz. akkor is úgy áltam hozzá hogy kizárt, aztán a doki megerősítette hogy most tényleg baba lesz :)
22+2 hkm
Igen létezik.
Pl ha nagyon akar gyereket v ha nagyon fél a terhességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!