Könyörgöm adjatok tanácsot, mert bedilizek! Most akkor terhes vagyok vagy nem?!
19-én együtt voltunk párommal, épp peteéréskor..
pár nap óta borzasztóan émelygek érzékeny a mellem tiszta eres, érzékeny a hasam menszi szerű görcsökkel,
egyszóval minden tünet megvan ..
ma reggel csináltam tesztet, ami halvány pozitívat mutatott, láttam én, férjem, anyósom, anyám mindenki mondta hogy ez igen az, ott a halvány csík..
jah és a hőm ma reggel is mint eddig minden nap 37,2 c°
csakhogy most is görcsöl a hasam és voltam wcén
és barnás lett a papír.
most akkor mi van?
becsap a teszt, és a szervezetem?
pozitívat mutatott ennek ellenére mégis megjönne?
annyira akarok babát hogy beképzelem a tüneteket és a teszt is véletlenül lett pozitív?
1-2 körülre nem vártam..
Előfordul barna pecsételés koraterhességben, érdemes lenne orvoshoz fordulni esetleg, bár az uh még nem mutat majd semmit, de kaphatsz progeszteron pótlást, hátha az segít. De ilyenkor lélekben arra is fel kell készülni, hogy csak biokémiai terhességről volt szó, főleg, hogy nagyon korán teszteltél.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Ne izgulj, ne idegeskedj mert az nem tesz jót, várj még néhány napot nyugodtan és tesztelj ismét. Ha továbbra is pozitív akkor gratulálok, mert anyuka lettél:D
De tényleg ne idegeskedj és görcsölj ezen, mert káros lehet.
sajnos nem tudok képet feltenni nem tudok mivel.
annyira halovány de ott van...
4 ember is látta hogy ott van..
de akkor miért akar megjönni?
lehet csak beképzelem ?!!
wondfo (walentin 10 es-érzékenységű teszttel)
reggeli elsőből teszteltem ma..
a hő jelent vmit?
azt mondják ha megakar jönni akkor lezuhan..
nekem miért ilyen magas akkor?
megpróbálok nektek olyan tesztet feltenni ami hasonló az enyémhez.
egyébként a dpo 10 napján vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!