Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Könyörgöm adjatok tanácsot,...

Könyörgöm adjatok tanácsot, mert bedilizek! Most akkor terhes vagyok vagy nem?!

Figyelt kérdés

19-én együtt voltunk párommal, épp peteéréskor..

pár nap óta borzasztóan émelygek érzékeny a mellem tiszta eres, érzékeny a hasam menszi szerű görcsökkel,

egyszóval minden tünet megvan ..

ma reggel csináltam tesztet, ami halvány pozitívat mutatott, láttam én, férjem, anyósom, anyám mindenki mondta hogy ez igen az, ott a halvány csík..

jah és a hőm ma reggel is mint eddig minden nap 37,2 c°

csakhogy most is görcsöl a hasam és voltam wcén

és barnás lett a papír.

most akkor mi van?

becsap a teszt, és a szervezetem?

pozitívat mutatott ennek ellenére mégis megjönne?

annyira akarok babát hogy beképzelem a tüneteket és a teszt is véletlenül lett pozitív?

1-2 körülre nem vártam..

2012. jan. 29. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kár volt tesztelni, csak felesleges feszültséget szül. Várd meg, amíg kimarad és tesztelj akkor! Addig ha bár nehéz is, de ne éld bele magad semmibe, mert bármi lehet még! Amíg csak egy kicsit barnázol, semmi rosszat nem jelent. A hasgörcs normális terhesség alatt is, mivel nyúlnak a szalagok, a 12. hétig múlik el általában. De mint írtam, ezt még ne vedd készpénznek, csak ha kimarad a mensid!
2012. jan. 29. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
10. napon peteérés után még akár beágyazódás nyoma is lehet, pici hcg már akkor is van, és a nagyon érzékeny tesztek ki is mutathatják.
2012. jan. 29. 18:53
 13/15 A kérdező kommentje:

köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltatok

nagyon aranyosak vagytok.

veszek akkor másikat pár nap múlva

és tesztelek

bár úgy érzem megfog jönni, csak akkor nem értem miért lett pozitív

tudom hogy korai volt a teszt, de ha megfog jönni se esek kétségbe, csinálok akkor is és ha továbbra is pozitív

irány a doki !

sajnos enyhe örökletes trombózis hajlamom is van

ezért is igyekeznék orvoshoz menni..

2012. jan. 29. 18:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Minden jót nektek, remélem rendben lesztek!
2012. jan. 29. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Az is lehet hogy bebeszéled a tüneteket, bár számos kismama mondta, hogy neki is megvoltak a menstruáció tünetei.

Nyugodj meg, és tesztelj holnap is.

Én terhességi tüneteket tudom magamnak nagyon durván bebeszélni.:D Kb egy hete hányingerem van, émelygek az ételektől stb.stb de nem vagyok terhes.

Remélem megmarad a csík :D

2012. jan. 29. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!