Igy is lehetek terhes? Több lent.
Nagyon ritkán van hányingerem,nincs étvágyam,viszont inni iszom,de állandóan pisilnem kell,akkor is ha nem iszom meg 2-3 litereket.
Ingerültebb vagyok,sokszor van hangulat változásaim,könnyebben felkapom kis dolgokon a vizet.
Nagyon fáradt avgyok,eddig éjjeli bagoly voltam,most állandóan csak aludni szeretnék,és nagyon nehéz reggelente felkellni,gyorsabban fáradom.De amúgy semmi más tünet,és nem vagyok valami vékony,de nem is vagyok elhízott,de nem látszik semmi.
Az egész szöveg tök felesleges információ.
A lényeg: mikor kell megjönnie a mensidnek? Éltél nemi életet, és védekeztél-e?
Nincs étvágyad --> simán lehet a mostani melegtől
Nem eszel eleget --->ingerült vagy, fáradt
menj le a patikába, vegyél egy tesztet, aztán pisilj rá. Kiderül ha terhes vagy, meg ha nem is.
Közepén kellene megjönnie,igen van barátom aki nem sokára a férjem lesz,és és már 1 hónapja nem jött meg,de arra gondoltam hogy biztos a hormon változások miatt.
Terhességi tesztet vettem,de negatív.
Viszont egy pozitív lett,a dokim elküldött uh-ra de elvileg nem láttak semmit,bár nem is érdekellték.
Boccsi hogy nem irtam a lényeget.
igen már megvan beszélve egy másik uh-egy másik dokihoz
nem hiszem el,hogy nincs semmi.
érezném ha bennem lenne?
valamit éreznék?
Én is így voltam, amikor kismama lettem. Rengeteget pisiltem, hulla fáradt és ingerlékeny voltam. Szóval a tüneteid akár terhességre is utalhatnak.
Majd írd meg, hogy mit volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!