Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vásároltam egy szívhanghallgat...

Vásároltam egy szívhanghallgatót és a véleményetekre lennék kíváncsi. Használtok, használtatok? Milyen gyakran használtátok?

Figyelt kérdés

2014. jún. 16. 10:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez annyira jó, én egy realityben láttam ilyet először, de azt hittem, ez egy drága dolog.:)

mennyibe került, megkérdezhetem? én is veszek!!!:)

2014. jún. 16. 13:44
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Nekünk volt, és hallgattam is vele folyamatosan. Még akkor is ha már nagyobb volt, de valamiért belealudt és nem igazán akart mocorogni, akkor a saját megnyugtatásomra gyorsan ráhallgattam.
2014. jún. 16. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:

[link]

Újonnan, Brendonban, de 5000 Ft körül már lehet használtan is vásárolni a neten!

2014. jún. 16. 14:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Használtam vettem 5000ért. Nagyon jó, egyből megtaláltuk vele. Pár nap múlva megmutizom a szüleimnek is, aztán csak akkor használjuk tényleg, ha aggodalmaskodom, mert nem mozog.:)
2014. jún. 16. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!