Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon a Bató házban lévő...

Miskolcon a Bató házban lévő DR Jacsó Ágneshez megyünk 4D UH ra. Mi a véleményetekre rola, edigi tapasztalatok? Mennyi ideig vizsgál? Kell vinni üres lemezt a film rögztitéséhez?

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem Jancsóné Figeczki Ágneshez mentek, nem? Aki nem dr amúgy, szonográfus. Én ott nem voltam nála, csak a semmelwesből ismerem, ő végez ott uh-kat. Én mondjuk nem hozzá fogok menni, hanem Biri Zsuzsához az Arany Corvinba, ő sokkal szimpatikusabb!
2014. máj. 8. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Borzalmas no!!!! Engem a korhazban 36 hetesen befektettek gorcsokkel nem mozgott rendesen a gyerek sem. Lekuldtek hozza uh-ra az volt a legnagyobb gondja h hany eves vagyok(25) voltam, de bunkoskodott vegig. Ra egy orara ugy toltak be csaszarra h nincs fel oraja a gyerekemnek! A nyakara es a mellkasara volt csavarodva a koldokzsinor! Amit neki latnia kellett volna!!!! Ez tavaly volt. 2 honapja hugomat vitte be a mento 15 hetesen eros verzessel. Uh elott ,egkerdezte tole h nagy bunkon mert latta h kicsordult a konnye h MI BAJOD? Es a legjobb nem vette szre egy 2,5x5,5 cm-es hematomat!!! Borzalmas mint ember es mint szakember is!

Egyik ismerosom nala volt 4d-n! A kepek olyan borzalmasak lettek mintha kutyarol keszultek volna. Es nem hazudok ha gondolod meg keresem azt a kepet es elkuldom!

En is Biri Zsuzsat ajanlom az arany corvinba! En akinek csak tudom lebeszelem rola h ne menejn hozza! Utalatos es meg ahhoz se ert amit csinal!

2014. máj. 8. 08:46
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget.Biri zsuzsanna tel számát megtudjátok adni?
2014. máj. 8. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van 2 telszam is ahonnan tudsz idopontot kerni. Asszisztenssel dogsz beszelni es majd mondod h biri zsuzsahoz szeretnel menni. :-)

2014. máj. 8. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Na én nem akartam írni hogy sztem is bunkó, engem kikészített az első terhességem alatt, most szerencsére még egyszer sem hozzá kerültem. Itt rendel Biri Zsuzsa:

[link]

2014. máj. 8. 09:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Masodik vagyok.

24 hetesen is kerultem hozza uh-ra megcainalta egy hang nelkul, akkor el is kezdte begepelni az adatokat, de nemmszolt semmit. Ugy kerdeztem ra h rendben van minden? Erre a valasz az volt (persze bunkon) MONDANAM HA NEM!!! Na akkor irta le magat eloszor elottem. Es ezek utan megkerdezte tolem h nem mennek-e hozza 4d-re. Hat hogyne, gondoltam magamba.

Nem is ertem h lehet meg ott. Nagyon sokan panaszkodnak ra. A stilusara is es a szakmai tudasa is egy kalap kaki.

2014. máj. 8. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!