Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. 10 hetes vagyok. Már...

Kb. 10 hetes vagyok. Már háromszor voltam uh-on,és egyszersem látták a magzatot. Tegnap mikor voltam, mondta az orvos,hogy már látni kellene, és ha 1 hét múlva sem fogja látni akkor valami gond van. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Már 3 napja barnázom, és már tegnap óta vérzésem is van, és görcsöl a hasam.
2008. júl. 31. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia nem akarlak elkeseriteni de nagy valoszinüséggel elment a babád én a te helyedben bemennék a korházba hogy nézzenek meg
2008. júl. 31. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azt, hogy elhalt a baba.

Ilyenkor már a szívverését is látni kellene.

Erről tanuskodnak a görcseid, és a vérzésed is.

Sajnálom.

2008. júl. 31. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nem jó hír. Olyan előfordul, hogy korai stádiumban elhal az embrió, és felszívódik. Lehet, hogy most a megmaradt petezsák fog távozni, és azért vannak görcseid, és vérzésed. Szerintem mindenképpen menj dokihoz, amint lehet!
2008. júl. 31. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnálom de épp vetélsz most menj orvoshoz ne várj 1 hetet
2008. júl. 31. 10:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Csak akkor nem értem,hogy miért nem mondta tegnap az orvos. Azt mondta a vérzéssel kapcsolatban nem lát semmi problémát. Mondtam neki,hogy vérzésem is van.
2008. júl. 31. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj egy másik dokihoz, nézzen meg más is.
2008. júl. 31. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a volt dokim(magánrendelésen) azt mondta minden ok,még ultrahangal is megvizsgált,de sokat görcsöltem,a barátnőm azt mondta menjek el az ő dokiához.Ott kideült,hogy már legalább 4 hete nem élt a magzat.
2008. júl. 31. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!