Gyökérkezelés vagy foghúzás esetén kaphatok valamilyen érzéstelenítést, vagy ártok vele a babának?
Figyelt kérdés
23 hetes vagyok. a kötelező fogorvosi vizsgálat után két nappal (amikor is nem talált semmit) el kezdett fájni a fogam. nem folyamatosan fáj szerencsére, csak bizonyos dolgok miatt tud rákezdeni (hideg dinnye pl), viszont akkor rendesen fáj és sokáig. a lényeg az, hogy ma megyek fogdokihoz és szeretnék előre tájékozódni... lehet, hogy csak sima (újra)tömés kellene, azt mindig jól tűrtem.. de mi van akkor, ha gyökérkezelni kell?? köszi előre is a válaszotokat2008. júl. 31. 10:16
1/5 anonim válasza:
Kaphatsz érzéstelenítőt, semmi baja nem lesz tőle a babának. A röntgent nem ajánlják.
2/5 anonim válasza:
szia alig 2 hete voltam tömésen.Kaptam érzéstelenitőt is.csak helyileg hat picinek baja nem lehet tőle.24 hetes kismama
3/5 A kérdező kommentje:
köszi!! csak annyi még, hogy ugye injekcióról beszéltek és nem spray-ről?
2008. júl. 31. 11:03
4/5 anonim válasza:
Én 26 hetesen voltam gyökérkezelésen, és mivel nagyon rosszul tűröm a fájdalmat kaptam egy injekciót amivel elérzéstelenítették, és miután megnyitotta még egyet a fogamba, a babának nem árt, utána még volt fájdalmam, a gyógyszertárban recept nélkül kaptam paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót, és az segített. Jó még a szegfűszeg, mert gyulladáscsökkentő, és enyhén érzéstelenítő.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi!!
2008. júl. 31. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!