37+2 hetes terhesen foghúzás?
Én még másodjára sem tudom, hogy hogy lesz. Én attól féltem, hogy nem lesznek fájásaim, de itt mindenki azt mondta, h nyugi, észre fogom venni. Hát nem. Már 2 ujjnyira tág voltam, és semmit sem éreztem belőle, csak rossz nst miatt nézték meg és akkor derült ki.
Amúgy meg 37. hét után már nyugodtan érkezhet bármikor a baba! Azért a hányinger lehet valami jel-féle, főleg, ha előzőleg nem tapasztaltad! De mondom, ha teheted, hívj fel most egy dokit vagy menj ügyeletre, egy kismamát amúgy sem hagynak kezeletlenül. De tényleg jobban jársz,,ha túl vagy rajta, mert ált. ezek nem elmúlni, hanem eldurvulni szoktak, és azért nem tömködheted majd a fájdalomcsillapítókat. Sajna nekem is volt már olyan fogfájásom, hogy alig voltam magamnál, mert a körzeti orvos(?) fogbélig fúrt egy minimális felmaródást. Rá 2 hónapra meg kiesett a kb. 1 cm-e (!!!) tömés. Pokoli volt, amíg el nem jutottam dokihoz - mert még attól is ájuldoztam, ha a nyál belement... Jó, a te eseted nem ugyanaz szerencsére, csak alszik a kicsi, így belefért, hogy leírjam :) Mindenesetre írj már, hogy mi történt! Kitartás! :)
Mindenképpen intézd el szülés előtt még! Lehet húzni is! Tömni is! csak amalgámot ne engedj, meg rtg-t.
Utána nem nagyon lesz ilyenre időd, meg ha szoptatsz, még bonyolultabb, mint terhesen. Ha kell rá antibiotikum, vagy ilyesmi. Menj ügyeletre, vagy legkésőbb holnap a dokidhoz!
(fog-i assz.)
Hát, ha baba lesz, irigykedni fogunk sokan! :)
Nekem sokat keményedett, nyilalgatott a hasam, de eddig semmi...
Fájt a húzás? Milyen érzéstelenítőt kaptál?
Szerintem ma még nem, de 1 héten belül menni fogsz szülni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!