Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37+2 hetes terhesen foghúzás?

37+2 hetes terhesen foghúzás?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon elkezdett este fájni a fogam,utána a fejem is elkezdett fájni,görcsölni,meg a szemem is érzékeny lett a fényre.vettem be panadolt de nem hatott.egész éjszaka kinlódtam mert annyira fájt már az egész fejem.éjszaka végig vizes ruhával borogattam,ami jól is esett de a fájdalmat az sem csillapította.úgy éreztem mintha dagadna befele a fejem,de nem tudtam megnézni a tükörben a fény miatt.hajnal 3körül sikerült elaludnom,de most reggel ugyan úgy fáj az egész fejem.szeretnék elmenni kihuzatni a fogam csak nem tudom hogy szabad e.
2011. jún. 19. 10:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
:) Szia! Én nem féltem egyáltalán, kifejezetten kíváncsi voltam, hogy milyen lesz, milyen az a "híres" fájdalom. Most, másodjára már nagyon félek, mert nálunk komplikációk adódtak.. És emiatt, nem a fájdalom miatt. De jobb nem félni. a vajúdás első pár órája nálam nem is járt fájdalommal. Hú, na mostmár érted is izgulok! Mekkorára becsülték a baba súlyát? Kisfiú vagy kislány? :)
2011. jún. 20. 21:25
 12/17 A kérdező kommentje:
szia!kisfiam lesz.nekem a baba súlyát nem szokta nézni a doki,csak azt hogy szépen fejlődik e.de amikor 28 hetesen elmentünk 4Dre ott az orvos azt mondta hogy 966deka.majdnem 1 kiló volt akkor.meg azt is mondta hogy kb 3kilóval fog születni mivel mi sem vagyunk nagy darabok.hízni is csak keveset híztam 47,70nel kezdtem és most vagyok 37+4hetesen 53,60.te mennyit híztál és hány hetes vagy?mennyire becsülik a baba súlyát?
2011. jún. 21. 11:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia! Kicsit lemaradtam a válasszal :S Nálunk a 25. heti becsült súly 1100 g volt (BPD 70 mm, AC 227, FL 50), végül 4100 grammal született 37. héten. Most a kislányom pont a terhességi hétnek megfelelő méretekkel "rendelkezik" :) Mostmár a 30. héten vagyok, te viszont a 38.-ba léptél, ha még nem született meg a picuri :) Hogy hívjátok a babát? Hogy bírod a terhességet, ha még nem szültél? :)
2011. jún. 24. 21:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja, el is felejtettem, hogy én majd' dupla akkora vagyok, mint te! :) Az egyik barátnőm is 50 kg alatt van, épp' a múltkor mesélte, h el akart menni vért adni, de 50 kg alatt nem lehet. Én most 90 kg vagyok, eddig 6 kg-ot híztam. A kisfiamnál 83-ról indultam, akkor 16 kg-mal lettem több, de mire hazakerültünk a kórházból +2 kg maradt rajtam. Nem tudom, h hogy csináltam, de mondjuk a súlygyarapodás nagy része a vizesedés miatt volt.
2011. jún. 24. 21:36
 15/17 A kérdező kommentje:
szia!igen ma léptem a 38.hétbe.sajnos még mindig egyben vagyok pedig már nagyon szeretném a kisfiamat a kezemben tartani.Ákos lesz a neve.remélem most már hamarosan beindul a szülés mert egyre türelmetlenebb és nyügösebb vagyok.de én még a nyákdugóval nem találkoztam.szerdán megyek dokihoz,megkérdezem tőle hogy szerinte mikor szülünk.
2011. jún. 24. 21:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia, mit mondott a doki, mikor szülsz? :) Hogy vagy? Hogy bírod a pocakod? :)
2011. jún. 30. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia! Várom, hogy írj! Milyen volt a szülés? Milyen a babázás? Gondolom nem sok időd van, de várom továbbra is,, hogy írj! :)
2011. júl. 30. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!