Inkontinencia terhesen!? Hogy viselitek terhesen? Mit tudtok tenni ellene fizikailag? Lelkileg hogy dolgozzátok fel?
Figyelt kérdés
Sajnos engem utol ért és zavar. Tudom intim torna, de ezen felül mit tehetek? Milyen tisztasági betétet használtok? Esetleg TenaLady betétet vegyek? Sajnos kijött nyárra az allergiám, és erös tüsszögéskor becsurog. Valami tényleg hasznos tanács? 24 hkm2014. jún. 13. 06:25
11/11 A kérdező kommentje:
Ma találtam a Carefree-nek egy hosszabb és elvileg nagyobb nedvszívó képességü tisztasági betétjét, remélem ezzel majd könnyebb lesz.
Sajnos sokat kell inni ebben a nagy melegben, és hamarabb megesik a baj :(
2014. jún. 23. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!