Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet érezni pontosan...

Mit lehet érezni pontosan amikor elöször megmozdult a pici és kb mikor?

Figyelt kérdés
16.hétben vagyok,már alig várom,hogy érezem A babám!
2008. júl. 31. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 16 hetes vagyok, de már 1-2 hete észre vettem, amikor nyugodtan ülök, vagy fekszem, akkor a kezemet a pocimra szoktam tenni, és apró bugyborékolást ill. kis rezgéseket éreztem, 21-én, tehát 15 hetesen meg is mozdult nekem, olyan, mint amikor nagyobbat ver a szíved, én így éltem át. Tegnap meg olyat éreztem, mint még soha, de azt nem tudom leírni. Rá fogsz jönni Te is!

Boldog babavárást!

És türelem kinek ekkor, kinek 20 hét körül mozdul meg:)

2008. júl. 31. 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:
18és fél hetesen éreztem először biztosan.. viszont nekem nem volt semmiféle bugyborékolás, nekem keményen kirúgott, szinte ijesztő volt :).. azóta is meglepődök, hogy mekkora ereje van. most vagyok 23 hetes és a bugyborékolást csak 1-2 hete érzem.. gondolom, olyankor, mikor befelé rúgdos és a háta van kívül.. nem fogod összetéveszteni semmivel :) türelem!!!
2008. júl. 31. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Állítólag első terhességnél csak a 20. hét körül érezhető először a baba mocorgása...hát nekem a 16. héten lejelentkezett, hogy igenis, ő itt van és köszöni jól van:)

De persze ez függ attól milyen vastag a hasfalad, merre mozgolódik...és ilyenkor még nagyon sok helye van, még tud úszkálni, alig érezhető bármi is, csak amikor hozzáér a hasfalhoz.

Nekem olyan érzésem volt először, mintha háborgó tenger lenne a hasamban, azóta is előfordul még, de nem volt semmi bugyborékolás.

No, de nincs két egyforma terhesség, mindenki másképp tapasztalja meg...

Türelem és boldog babavárást!

2008. júl. 31. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még csak 12 hetes vagyok, ezért nem is tudom hova tenni a dolgot, de tegnap sokszor olyan érzésem volt a méhemnél, mintha egy plussz pezsgőtablettát bedobtak volna a vízbe. Olyan bugyborékolás, remegésszerű érzés. Eddigi életemben sosem tapasztaltam ilyet, ezért csak a babára tudok gondolni. Persze most biztos sokan megmosolyognak, de biztos hogy nem beképzeltem, mert egyáltalán nem figyeltem magam, nem számítottam rá, dolgoztam.
2008. júl. 31. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 16 hetesen már éreztem, de általában a 18-20. héten érzik először.

Először csak gondoltam, hogy az, de aztán hamarosan bebizonosodott. Olyan, amit azelőtt nem éreztél. Apró kis nyomkodásokat éreztem.

2008. júl. 31. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia.Azt mondják első terhességnél ált. 20 hetesen szokták először érezni.Én is akkor kezdtem el érezni.Ideges is voltam előtte mert sok helyen olvastam h 16.-18. hetesen már érezték sokan a babát.én meg semmit nem éreztem az ég világon.Ez nem mindenkinél egyforma.Ha nem érzed esetleg a 20-21 hét előtt ne ess kétségbe.Majd fogod érezni!

sok boldogságot!

2008. aug. 1. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!