Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasmenés a terhesség késői...

Hasmenés a terhesség késői szakaszában?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mennyi napig tarthat a hasmenés mielőtt beindul a szülés? Akiknek volt hasmenésük a szülés megindulása előtt, meddig tartott? Volt olyan akinek akár 1 hétig vagy többig is eltartott? Vagy inkább csak 1-2 nap.
2014. jún. 12. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem volt kifejezetten hasmenésem, csak gyanúsan könnyebb volt a termék, mint előtte :) Nem tudom, hogy hány nappal, nem jegyez meg minden apróságot az ember, nekem ráadásul utólag esett le, hogy jéé, tényleg... Szerintem 1 hétnél nem nagyon lehet több a dolog, nálam maximum pár nap volt.
2014. jún. 12. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem szerintem eltartott egy hetig is, sot lehet, h tobb volt ahogy emlekszem.
2014. jún. 12. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam nincs hasmenés csak többször kell mennem és mellé a derekam is fáj.de az "végtermék"olyan mint általában.Nem tudom,hogy ez már előjel e...

38hkm

2014. jún. 12. 14:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Hmm.. köszönöm a válaszokat. Nekem még korai lenne nagyon ha az lenne már, mert még csak a 34. hétben vagyok. Viszont amit lehetett kipróbáltam, hogy elmúljon, de semmi... Meg fog nézni majd ma a nőgyógyászom ultrahangon. Valószínűleg a baba nyom valamit, csak nem tudom, hogy így meddig húzhatom még. Ráadásul a jobb lábam, jobb kezem vizesedik és a jobb oldalam szúr néha. Nem tudom ez a meleg is mennyire tesz nekem jót. Arra gondoltam, hogy mi van akkor ha ez jelzi nálam, hogy koraszülés lesz belőle. Lehet, hogy még húzom vele 2-3 hétig is.. De mi van akkor ha tényleg ez valamiféle előjel. Naponta 1x szokott mensigörcs szerű érzésem lenni, ami áthúzódik a gerincemre, derekamra.. Tart egy percig és elmúlik. Az orvosok is találgatnak. Remélem most már elküldenek laborba, esetleg széklet minta vagy valami, hogy célzottan lehessen csinálni valamit. Ez így kínszenvedés. :( Diétára és szigorú pihenésre ítéltek. Ráadásul pont akkor kell egyem a főtt burgonyát és hasonlókat, mire megjött az étvágyam. Egészen 6. hónap végéig alig ettem valamit, ha ettem is akkor csak sósat. Most meg végre ennék, erre diétázhatok. Keveset és könnyűt. Sósat a hasmenésre, sótlanul a lábamra...:( Bocsi, hogy így kifakadtam. Tanácstalan vagyok és zavar, hogy nem tudom mi okozza... :S Remélem hamar kiderül és, hogy lehet ellene tenni.
2014. jún. 12. 17:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, lehet neked ez már az. :) Az biztos, hogy valamiféle tisztulás végbe megy mielőtt beindul a szülés, de hogy ez milyen mértékű és meddig tart fogalmam sincs. Első baba nekem.. De könnyű szülést kívánok. :)
2014. jún. 12. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:
4 napig ment a azülés előtt 5 napot túl hordtam :)
2014. jún. 14. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!