Terhesség korai szakaszában ez normális?
3 nappal ezelőtt tudtam meg hogy végre sikerült a baba.
Kb. 5 hetes terhes lehetek.Tapasztaltabbak segítenének nekem hogy mitől lehet az hogy a jobb oldalam fájdogál?
Azt olvastam hogy ilyenkor már a méhben van a baba,de akkor nem középen kéne hogy érezzek valamit?
Az nem lehetséges hogyha mondjuk nem átjárható a petevezeték akkor valahol ott ragadt a megtermékenyített petesejt?
Köszönöm a válaszokat
Szia!
Nekem azért fájt, jobban mondva szúrt jobb oldalt a hasam alja, mert a jobb oldali petefészkemből szabadult ki a pete és a helyén lett egy pici sárgatest ciszta. Kb. a hatodik hét végére múlt el a fájdalom. Nálam is gyanakodtak emiatt méhen kívüli terhességre, mivel úgy gondolták a dokik, hogy a petevezetékben ragadt a petezsák és az uh még nem mutatott semmit. Pár napig benn tartottak a kórházban, míg az uh-n is meg nem jelent a megfelelő helyen, a méhen belül a petezsák. Ha nagyon elviselhetetlenül fáj, azért mindenképpen menj el dokihoz, ha csak kicsit, akkor nem kell vele foglalkozni szerintem :) Minden jót!
nekem is a sárgatest cisztám miatt fájt a jobb oldalam.
nekem a 8.hétig néha szúrt, utána elmúlt.
minden rendben!
csak akkor van baj, ha erős folyamatos görcsölés és vérzés van.
az ilyenkor még lehet méhen kívüli terhességre utaló jel is, de miért is lenne?
nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!