Valaki ájult már el a terhesség korai szakaszában?
Én így jöttem rá,hogy kismama vagyok.Egyik reggel ültem a konyhába és ...Úgy kellett felpofozni.Aztán 12hetes terhesen volt egy autóbalesetem,megfigyelésre bekerültem a kórházba,hazajövetelem előtti nap a dokim kért még 1 kontrol uh-t, vártam az ajtó előtt, a többi kismamával,éreztem,hogy valami nagyon nem stimmel,azután még annyira emlékszem,hogy fájt ahogy a fejem találkozott a fallal,de semmi más.A következő kép az,hogy az orvos szólongat,emeli a lábam,az aszisztens borogatást hozott, és persze az egész folyosó engem nézett.Fel sem kelhettem,csak segítséggel,még a kórterembe is vittek,pedig akkor mbr jól voltam.Nem voltam sem vashiányos,sem vérszegény.20as vas,és 140es hgb-vel mentem szülni.Még a dokim is nézett,olyan tökéletes laborjaim voltak.Cukor értékek is jók voltak.4es éhgyomri,de a terheléses cukrom 2,8 volt csak,de nem okozott panaszt.A vérnyomásom 100-120 körül mozgott,szülőszobán ment fel 150re :)Nem csoda :)
Bocsi a hosszúságért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!