Aki veszített már el élő babát/illetve a terhesség késői szakaszában szült nem élő babát, az következő terhességénél hogyan készült a szülésre, hogy viselte a várandósságot?
Egyik "volt" barátnőm járt így sajnos! a 33.héten meghalt a baba a pocakjában és hát meg kellett szülnie. Borzasztó időszak volt! Velem nem akart beszélni mert volt egy kisfiam...és tudta hogy rajta vagyunk a másodikon...
Majd mikor terhes lettem abszolut megszakadt minden kapcsolat..- nem is eröltettem mert időt akartam hagyni neki! a kislányom születését sem mertem elmondani. Ekkor már terhes volt Ő is... ezt később tudtam meg.. Végig idegeskedte a terhességét! Próbáltam segíteni neki de nem idegesítően... csak hogy jobban teljen az idő...mert ak i ezen átesik annak nem szép élmény a terhesség! egy pillanata sem! végig ideges volt! érthetően! Nagyon ideges voltam -bár ez nem rólam szólt! - hogy minden rendben legyen. Most 1,5 éves a kislánya - de a kapcsolatunk szinte teljesen megszakadt. Azt tudom hogy Ő nagyon befordult! főleg a szülés előtt! és azóta sem tud igazán örülni a kislányának.... Rettenetes dolog ez, hogy sehogy sem tudok tenni semmit, mert mindennel csak ártanék. Nekem is volt vetélésem -olyan 10-11 hetes voltam.. de ez nem összehasonlítható azzal ami vele és veled történt! A legeslegjobbakat kívánom NEKED-NEKTEK! így látatlanba is! :)remélem Te örömödet leled majd a kisbabádban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!